7 lámpaötlet férfiaknak

A legtöbb férfi szereti az egyszerű, letisztult formákat. Színekben is elsősorban a sötétebb színeket kedvelik, mint a fekete, a szürke, a barna, esetleg ezek világosabb árnyalatai.

Ha lakásavatóra készül a férfi rokonunk, barátunk, ismerősünk, akár egy dizájnos, vicces, legénylakásba passzoló lámpával is meglephetjük. A cikkben néhány olyan lámpát mutatunk be, amelyek bármelyike örömet okozhat.

Asztali lámpa a női nem kedvelőinek

Manapság bőséges a kínálat, így akármilyen is a személyisége a férfi ismerősünknek, biztos, hogy találni fogunk kedvére valót. Például a nő nem imádókat tehetjük boldoggá, ha ezzel a lámpával állítunk be a lakásavatóra. Egyébként, melyik férfi nem örülne egy ilyen lámpának?

A vicces lámpa is hódít

Ha a férfiismerősünk szeret viccelődni, akkor adhatunk neki egy ilyen lámpát is. Egyszerű is, a színe sem hivalkodó, természetesség jellemzi az anyagát, így még egy legénylakásba is jó választás lehet.

Fagyi imádókat ilyennel is meglephetjük

Sok férfi szereti az édességet. A bonbon és a csokoládé néha már unalmas, így válasszunk most valami mást, valami eredetit. A fagyilámpa jó ötletet, persze célzás is lehet, hogy tudjuk, hogy az illető, a megajándékozott, szereti az édességet, mégis vigyázunk a vonalaira.

A természetes eleganciát kedvelőknek

Ezek a lámpák hűvös eleganciát sugallnak, illetve nagyon jól passzolnak egy modern férfi, modern lakásába. Mivel LED technológiával készültek, így nem csak költséghatékonyak, de energiatakarékosak is.

Az ethno stílus kedvelőinek

Sok elegáns férfi örülne egy ilyen életnagyságú lámpának, persze egy ilyen berendezési tárgy csak akkor okoz örömet a megajándékozottnak, ha ő maga is vágyik ilyen kiegészítőre és van elegendő hely is a lakásában.

Asztali lámpa modern lakásba, modern gondolkodásúaknak

Ez a lámpa nagyon jól illik egy olyan lakásba, ahol már vannak hasonló berendezési tárgyak. Az afrikai stílusú, vagy szafari stílusú lakásra, leginkább az afrikai motívumok, bútorok, állatképek, szobrok, kiegészítők és lakberendezési tárgyak jellemzők. Az EGLO lámpa széles választékában is megtalálható olyan asztali lámpa, amely ezt a stílust, irányvonalat képviseli, és amely lámpa, jól kiegészíthet egy ilyen stílusban berendezett otthont.


Lámpa sörimádóknak

Sok férfi szereti a sört. Miért ne lephetnénk meg egy ilyen lámpával a szerettünket? Még, ha a lámpa mellé igazi sört is viszünk az ünnepeltnek, biztos, hogy mi leszünk a kedvencei, és nem csak egyetlen estére, hanem talán, egy egész életre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük