Connect with us

Blogbazár

Tudják mi a jogállamiság? Például az, hogy ne lopj!

Megosztás

Meg az, hogy nem hordod haza a dácsád kerti budija mellé a fél országot. És nem építtetsz többtucatnyi sz@ros stadiont, meg kisvasutat, csupán azért, mert az orvosi javallat betartása helyett inkább a páleszt nyakalod. Ez a jogállamiság!

orban
Megosztás

Meg az, hogy nem hordod haza a dácsád kerti budija mellé a fél országot. És nem építtetsz többtucatnyi sz@ros stadiont, meg kisvasutat, csupán azért, mert az orvosi javallat betartása helyett inkább a páleszt nyakalod. Ez a jogállamiság!

Hogy ne hazudozz holmi Sorosról százmilliárdokért,

ha az öreg neve perpillanat meg épp nem jut eszedbe, vagy a lófütty tudja, nyom az ideg valahol, front van, akkor momentán a migráncsokról, marhaságokat, annak az amúgy totál hiszékeny népnek, aki még Izaurának is gyűjtött szemműtétre. (Aki nem tudja, ki Izaura, örülhet, mert pimaszul fiatal. Aki tudja, annak meg már mindegy, ha pimasz, ha nem) Ez a jogállamiság!

Ja! És az…

hogy futóbolond, messziről tán még politikusnak is látszó egyedek nem képzelik magukat istennek. Szimplán csak embernek. De annak nagyon. Ez nálunk, itt Felcsút-alsón kapásból hiányzik. Mármint a normalitás-jogállamiság kombó. Itt, drága barátaim, őrület van. Csak az!

Üdv az illiberalizmusban, a Kedves Vezető országában

Nagyjából ez az, amiért folyik az öldöklő szabadságharc a Kedves Vezető és a való világ között. Mert a Kedves Vezető szereti a pálinkát, meg a kötegelt lóvét vagonszám, a repülőket, a stadionokat, a hatalmat, A HATALMAT, ezért persze nem szereti a jogállamiságot. Mert, ha az jön, ő megy. A böribe. Tudják! Ott nuku pálinka, meg stadion, meg repülő, nyista hatalom. Mondjuk a cseppet sem nyugodt képét látva, ezt többé-kevésbé sejti ő is. Hogy a végállomás következik. A remíz, ami tele van barátságtalan ellenőrrel, neki meg kezdetektől nem volt jegye. El kell majd számolni. Mindennel. Kínos.

Hogy is állunk?

Nemcsak több száz beteg, – a mai nappal bezárólag 580 – de az egészségügy már önmaga is lélegeztetőgépen van. Aki megbetegszik, meggyógyítjuk, mondá aki soha nem hazudott. SOHA! Eddig meghalt 3472 beteg.
…Apropó, lélegeztetőgép-biznisz: 300 milliárd, fürkészek, portyázók, mi? Majdnem benyaltuk. Oltári nagy kasza volt. Most ott porosodnak valahol. Hátja! Sokan, sokat fogtok miatta ülni…
Ráadásul a gazdasági-szociális válság is beütött. Na, most az a gond, hogy a zsét meg elhordtátok-elrepülőztétek-helikoptereztétek, várat vettetek belőle, meg Balatont, ilyeneket, így az most kutyára hiányzik.

Turizmus kampó, oktatás, egészségügy kampó, vállalkozások nagyrészt kampó, meló kampó, az önkormányzatokat most gyilkoljátok le.

Az államháztartási hiány soha nem látott mértékű, a forint a béka segge alatt néhány emelettel, NYAKRA-FŐRE 900 MILLIÁRDOS KÜLFÖLDI HITELT VESZEL FEL, az infláció szárnyal. Kihagytam bármit is?

Gratulálok cimbi, végjátéknak káprázatos

Csak ott a gond, hogy

nemcsak a nyomorult tündöklésed – szép egy karrier volt, pfff! – de a bukásod árát is mi fizetjük meg! Félő, sokba lesz.

Forrás

Magyarországon

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. csipetke

    2020.11.21 12:05 at 12:05

    A cikk minden szavával egyetértek. Ezt minden fidesz-szavazónak olvasnia kéne!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük