Connect with us

Banánköztársaság

Karácsony és Márki-Zay mint Orbán ügynöke, avagy még mindig Orbán dönti el, ki lesz a miniszterelnök?!

Megosztás

A következő történt szerintem: Orbán tudja, hogy a viszonylag gyenge kezű Karácsonnyal könnyebben el fog bánni. Az is nyilvánvaló, hogy a biztosan szavazók 18 százaléka DK-s elkötelezettségű, míg MZP-nél közel sincs ennyi támogató. Azt történt tehát, hogy Orbán a neki kedvezőbb eredménye elérése végett elküldte szavazni a Fideszeseket Márki-Zay Péterre!

Orbán nem vétózott, elfogadta az Oroszországot sújtó célzott szankciókat az EU - De mit szól ehhez Putyin?
Megosztás

Ellenzéki szavazó számára ez a cím kicsit erősnek, fantazmagóriának tűnhet. De olvassátok el amit írtam, aztán gondolkodjatok rajta!

Orbán a Finkelsteintől tanult karaktergyilkosságot alkamazza régóta

Ehhez képtpólusuvá kell tenni a politikai palettát. A másik oldalon vannak a gonosz mocskok, a Soros ügynökök, velük szemben állunk mi, a jó fiúk, keresztény, magyar haza megmentői. Abban a pillanatban, amikor több, esélyes szereplő is megjelenik a szorítóban, akkor más módszert kell alkalmazni. A Hegylakó film mondandóját ide alkalmazva:

A végén csak kettő maradhat! A jó és a rossz. A jó Viktor, a rossz az ellenzéki jelölt.

Nekünk ezért nagyon nem mindegy, ki lesz az ellenzéki jelölt

A pártok megállapodtak, hogy aki az előválasztáson legjobban szerepel, amögé fognak beállni. Márki-Zay már kezdettől fogva megsérti a megállapodást, folyamatosan Gyurcsányozik. A Mindenki Magyarországért Mozgalom jelöltjeként boldogan nyilatkozta most a HVG-nek, hogy százezernél is több szavazatot kapott. Lényeges tudni, hogy mindenki objektívnek tűnő előzetes közvélemény kutatás szerint MZP az öt induló közül folyamatosan a negyedik helyen volt, mögötte pedig Fegyőr. Az utóbbival nem is foglalkozom, mert alkalmatlan egy falusi kultúrház vezetésére is. Amit a magyar nép fel is ismert. Ő egy kis Orbán, ezért nem kell senkinek.

Most nagy meglepetésre MZP feljött a harmadik helyre és lecsúszott a dobogóról Jakab Péter jobbikos jelölt

Jakabot lehet szidni. Meg a Jobbik korábbi antiszemita politikáját is. De mióta ő a vezető, egy egészen más párt látszik körvonalazódni mellette. Az pedig elvitathatatlan, hogy Orbán kérlelhetetlen ellensége, sok borsot is tört a Fidesz orra alá az utóbbi időben a parlamentben és azon kívül is.

Ki e legjobb Orbánnak?

Azt már ő is tudja valószínüleg, hogy bukni fog, ezért csomagolja el az ország maradék vagyonát veszettül. De neki egy viszonylag gyenge kezű és vagy kiszámítható, de nem erős társadalmi támogatottságú új miniszterelnök lenne kedvező. Gyurcsány Ferenc felesége, az Európában is elismert jogász, közgazdász politikusnő, az Európai Parlament elnöke, Dobrev Klára nem az akire Orbán vágyik bukása estére sem.

Ő a legkevésbé kívánatos számra.

Orbán sose bocsátja meg Gyurcsánynak, hogy azon a régi televíziós vitán felmosta vele a padlót, majd pedig választást nyert ellene. Ettől retteg legjobban a Vezér.

Karácsony gyengébb kezű, kisebb a politikai tapasztalata és mint a Mellár ügy is megmutatta, zsarolható. Nyugodtan kimondhatom, hogy félős. MZP-ről régóta tudni, hogy ugyan olyan vehemenciával kommunistázza Gyurcsányt, meg a DK-t, mit a Fidesz. MZP kissé személyiség zavaros, túlértékeli önmagát és magához hasonló partnereket keres. Legalább annyira utálja “keresztény” indíttatásból Gyurcsányt, mint a fideszesek.

Semmilyen közvélemény kutatás nem mért ilyen támogatottságot MZP-nek, még az ellenzékhez közelebb álló intézetek sem. Mert nem is volt ilyen mértékű, sőt ma sincs.

A következő történt szerintem

Orbán tudja, hogy a viszonylag gyenge kezű Karácsonnyal könnyebben el fog bánni. Az is nyilvánvaló, hogy a biztosan szavazók 18 százaléka DK-s elkötelezettségű, míg MZP-nél közel sincs ennyi támogató.

Azt történt tehát, hogy Orbán a neki kedvezőbb eredménye elérése végett elküldte szavazni a Fideszeseket MZP-re!

Erre én nem lennél olyan büszke MZP helyében! Ettől emelkedett meg hirtelen az MZP-s szavazók száma országosan. MZP folyamatosan hirdette, hogy a DK-val nem kell összefogni, mert az emberek utálják Gyurcsányt. Ebben az sem zavarja, hogy a Dk szavazótábora a legnagyobb az ellenzékben.

Ha Karácsony ezt a jobb kezet elfogadja MZP-től és beleáll abba, hogy kölcsönösen lépjenek vissza egymás támogatva Dobrev ellen, akkor Karácsony bebizonyítja, hogy nem a szavazók akaratát követni, hanem hatalmat akarja. MInden áron!

Ez Orbán forgatókönyve egyébként

Karácsony természetesen választhatja azt, hogy Orbán bábja lesz négy évig miniszterelnökként.

De én nem azért harcoltam évek óta minden lehetséges fórumon, hogy a háttérből Orbán irányítja az új Magyarországot.

Ezen kellene elgondolkodni mindenkinek. Kérem, hogy aki egyetért velem, ossza ezt az írást!

 

Karácsony és Márki-Zay mint Orbán ügynöke avagy még mindig Orbán dönti el ki lesz a miniszterelnök?!

Szerző

4 hozzászólás

4 Comments

  1. gina

    2021.09.30 13:58 at 13:58

    Ez az ember maga a szörös ördög,és nagyon veszélyes, mikor tudják végre kiiktatni ezt az elmebeteg aljas emberi szemetet,?!!

  2. Gabó

    2021.09.30 17:45 at 17:45

    Nem értek egyet a cikkíróval. Azt mondják, Mo. hagyományosan jobboldali ország, MZP szerintem teljesen megfelelő min.elnök lenne, mert támogatnák a jobbikosok, újvilágosok, talán még az LMP és a Momentum is, vagyis lenne tömegbázisa. Az előválasztás során verseny van, ez csak a 2. forduló után ér véget, addig akár ütni,vágni is lehet egymást. A lényeg, hogy aki végül nyer, a mögé álljon be minden ellenzéki erő. Majd, akkor, ha valaki nyer. És ez, nem kétlem, meg fog történni. MZP lenne a legrosszabb jelölt Orbánnak. Dobrevnek, bármilyen rátermett és szimpatikus, szerintem sokkal kisebb az esélye a „csomagja” miatt. És ami KG-t illeti: nem gyenge, nem erőtlen, hanem okos és megfontoltan haladó politikus. Az sem baj, ha óvatos. De sajnálnám, ha lemondana a mostani pozíciójáról.
    Még egy apróság: Mostanában DK szavazó vagyok, ennek ellenére MZP-re szavaztam. És több ismerősöm is így tett. Mind budapestiek.

  3. igaziabramovics

    2021.09.30 23:16 at 23:16

    máshonnan részlet a kommentemből:
    .
    „uszo”-nak tulajkdonképpen igaza van, csak én másképp, kevésbé megengedően fogalmazom meg.
    a márky zay, egy kiugrott csuti gecista féreg, egy áruló
    s az árulókat a Pál utcai fiúkban sem szerették!
    emlékezzetek Áts Feriék, és Geréb esetére!
    aki egyszer elárul bárkit, s a bármit, az bármely pillanatban elárulhatja a pillanatnyilag éppen általa képviselt csoportot, vagy bármit.
    egyszerűen jellembeli képességtelenségről, zsigeri jellemhibáról van szó, amit kéretik észben tartani.
    megmutatkozik benne a valódi személyisége, s az általa értéknek tartott értéktelenség képviselete!
    ahogy bartus helyesen fogalmazta, s mutattat meg a „hont andrás cenzúráz” című cikkében a fideszeseket.
    ettől a pillanattól kezdve ezek az emberek egy értelmes, felnőtt, a demokratikus jogállam irányában elkötelezett demokrata számára eldobandó szeméttel egyenlők!
    a hadházi, a széll, a pálinkás, a mellár, s a többi, az élen a márky zayjal!
    .
    két megjegyzés a végére, melyek egymásból következnek, mint napra éj
    .
    uszo!
    bár én is a Dobrevben látom a lehetőséget, azért óvatosan vele is!
    mondja ő, hogy a szart is kiveri ezekből,
    .
    DE
    .
    ott van egy civil választási bizottság nevű izé, ahol egy a közéletben tótumfaktumként magát pozicionáló méretes gazember megragadta az elnöki posztot!
    bizonyos magyar györgy ügyvéd
    aki erős befolyással bír a gyurcsányista körökre, s mivel a Dobrev a maga alá fosó gyurcsány felesége, így rá is.
    na ez a magyar györgy előadta azt a mesét, ami miatt még tavasz vége, nyár eleje táján a klubrádióval akartam beszélni.
    ekkor a szoci kurva kunhalmi ágika delirált arról a rádióban, hogy ciklusokon keresztül kell majd szép lassan, lépésről lépésre lebontani a csuti geci rendszerét.
    mert a magyar györgy most beleröfögte a világba, s most idézem:
    .
    „…„Meggyőződésem, hogy kétharmad nélkül nem lehet hozzányúlni az Alaptörvényhez, ugyanakkor az abban lévő vadhajtásokat le lehet nyesegetni, megvan ehhez a jogi technika.
    Mi, akik ordítunk a jogállamiságért, nem léphetjük át a jogállamisági korlátokat”, csak jogszerűen és társadalmi konszenzust követően szabad hozzányúlni a „Alkotmányhoz” – húzta alá.”
    .
    EZ EGY DÖBBENETESEN PRIMITÍV CSUTI GECIT SEGÍTŐ HOZZÁÁLLÁS A HELYZETHEZ!
    .
    elmondtam ezerszer, s aki épeszű, az tisztában van vele, itt nem lehet pöcsölni!
    amit meg kell lépni, azt villámgyorsan, kérlelhetetlen kegyetlenséggel, kíméletlenséggel meg kell lépni!
    mert ha nem, akkor pillanatok alatt lángokba borítja a csuti geci az országot!
    s akkor az lesz, amit elkerülni szeretnénk, a
    .
    VÉRONTÁS, A POLGÁRHÁBORÚ!
    .
    ezért kell a megfelelő kiindulási pontot kiválasztani, ami nem más, mint a következő:
    .
    KI KELL MONDANI, HOGY 2010-BEN A VÁLASZTÁSOKON A CSUTI GECI MEGDÖNTÖTTE A DEMOKRATIKUS JOGÁLLAMOT, S EGYPÁRTI DIKTATÚRÁT VEZETETT BE!
    .
    EBBŐL KÖVETKEZŐEN, MINDEN, AMI AZÓTA TÖRTÉNET AZ ORSZÁGBAN, NEM RÉSZE A DEMOKRATIKUS MAGYAR JOGÁLLAM TÖRTÉNELMÉNEK, ÍGY ILLEGITIM, ÉRVÉNYTELEN!
    .
    A DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ VISSZA KELL TÉRNI EGY MÉG A 2010-ES VÁLASZTÁSOKAT MEGELŐZŐ DEMOKRATIKUS JOGŰÁLLAMI ÁLLAPOTHOZ, S ABBÓL KELL LEVEZETNI A HELYREÁLLÍTÁST!
    .
    HA ÉS AMENNYIBEN EZT ÍGY MEGTESSZÜK, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VAN LEHETŐSÉG A VALÓDI ELPUSZTÍTÁSÁAR A CSUTI GECI RENDSZERÉNEK!
    .
    ráadásul ez a magyar györgy, bár jogvégzett ember, azaz tanult, iskolázott,
    .
    DE
    .
    nem intelligens, csak egy gazember, alkotmányról beszél abszolút helytelenül!
    .
    „Királyok között bölcsesség ragad az emberre!

    Keresd a „királyok” társaságát, egy-egy gondolatuk évek töprengéseit takaríthatja meg neked. Azt viszont szem előtt kell tartanod, hogy az élet igazi királyai ritkán viselnek koronát, sokkal gyakrabban jelennek meg bohócsapkában, vagy átzsírosodott paraszti kalapban.”
    .
    ez a magyar györgy koronát képzel a fejére
    .
    elmondtam ezerszer!
    .
    TŰPONTOSAN KELL FOGALMAZNI!
    .
    nem alkotmány, hanem alaptörvény!
    a kettő nem egy és ugyanaz!
    tehát „uszo” gondold végig ezeket, miket mondtam a Dobrev esetében, ok?
    .
    .
    abramovics voltam, s vagyok

  4. Köszler Ferenc Zoltán

    2021.10.02 15:46 at 15:46

    Az ordenáré stílus is egyfajta stílus, így maga az ember. Ettől függetlenül érdekes az eszmefuttatás. Viszont leárulózni azt, aki átlátta, hogy mire szövetkezett a jelenlegi galád banda, ezért kilépett közülük, minimum butaság. Én is tudnék erősen fogalmazni, de az általában kontra produktív. Szóval ne ekézzük Márki-Zay Pétert, hanem koncentráljuk a gazok megbuktatására. A kedves vezető pedig mindegy, mit gondol, szlenggel élve vagy gyogyóban, vagy böriben végzi.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük