Connect with us

Kerítésen innen

Nem csak az Orbán-szpícs, hanem az egész rendezvény lefújva Szegeden!

Megosztás

Fejetlenség a köbön! Ez a mondat jellemzi leginkább, ami a napjainkban játszódik az „Orbán megy Szegedre-mégsem megy-nem is ment volna-nem lesz rendezvény”-témában folyik.

Átmeneti Booking-károsultak, a gond megoldva! - A Fidesz fizetésre szólította fel a céget....
Megosztás

Fejetlenség a köbön! Ez a mondat jellemzi leginkább, ami a napjainkban játszódik az „Orbán megy Szegedre-mégsem megy-nem is ment volnanem lesz rendezvény„-témában folyik.

Akkor mégsem tesznek esküt Szegeden -vagy bárhol- a határvadászok?

Nagy felháborodást keltett Szegeden, hogy a határvadászok eskütételére a városba látogató Orbán-Pintér-Kövér trió miatt hermetikusan lezárják azt, még gyalog sem lehet közlekedni bizonyos helyeken.

Kacsa….

Másnap kiállt Havasi Bertalan és hírlapi kacsának nevezte az értesülést, miszerint Orbán Viktor a városban teszi tiszteletét, mire az önkormányzat nyilvánosságra hozta Botka László meghívóját, amin feketén-fehéren az állt, hogy a hír igaz.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

A szerdai variáns

A szeged.hu így ír a szerdai állásról:

Végleg pont került negyvennyolc órányi fideszes bohózatnak a végére. De még a végére is tartogattak egy meglepetést, hogy még egyszer egy jót nevethessen mindenki a bátor fideszes férfiakon és a bulijukat megszervező hasonlóan bátor erőszakszervezeten: Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezető igazgatója, arról tájékoztatott minket, hogy cikkünk megjelenése előtt nem sokkal telefonon hívta a Városképet a rendőrség. Megerősítették, hogy a korábbi megkeresés tárgytalan, a pénteki Móra Ferenc Múzeum előtti határvadász-avatást lemondják. A Városképnél erre azt felelték, jó, rendben, tudomásul vették, de kérnek erről egy írásos megerősítést e-mailben. Erre azt a választ kapták, hogy nem biztos, hogy érkezik ilyen e-mail a rendőrségtől. Ez a szóbeli lemondás hivatalosnak számít. Így jutottunk el a mához: a rendőrségnél a jelek szerint senki nem vállalja azt, hogy megírjon egy ilyen levelet a Szegedi Városkép és Piac Kft.-nek. 

Nagyon úgy tűnik, hogy a gyorstalpalón végzett határvadászok eskü-nélküliként állnak a haza szolgálatába.

Friss!

Szerző