Connect with us

Voks 2024

Dreher, Borsodi? Ugyan már, hörpöljön ingyen Baksait! – Magyar választóhoz a gigáján át visz a Fidesz-út?

Dreher, Borsodi? Ugyan már, hörpöljön ingyen Baksait! - Magyar választóhoz a gigáján át visz a Fidesz-út?
Megosztás

Emlékeznek még a Kétfarkú Kutya Párt ingyen sörös választási ígéretére? Ami 2019-ben paródiának számított, azt 2024-ben megvalósította egy fideszes polgármester, aki ráunhatott a krumpli-tojás osztogatásra és gigára ment.

Nem én voltam, hanem az asszony…..

Megjelentek a Baksai Endre Tamás harkányi polgármester -aki a júniusi választáson újrázásra hajt- arcképével „díszített” 3 dl-es sörösdobozok, amit állítólag a május 23-i lakossági fórumán repiajándékként osztogattak.

A Telex megkereste az érintettet, aki a csak rá jellemző humorral -már, ha ez az volt- elmondta:

„Nem én adtam ki, hanem a feleségemtől kaptam, majálisi bulira csináltatta. Pár darab van belőle, de most ezek után fontolóra veszem, hogy egy komolyabb mennyiséget berendelek belőle mint kampányeszköz”

Miután említették neki, hogy Harkányban az terjed, hogy már ingyen osztogatja a saját arcképével ellátott sört, megismételte, hogy

eddig nem merült fel, hogy ezzel kampányoljanak, de „ezek után biztos”.

Üvegzsebéből fizeti….

„Ez egy promóciós eszköz, tesztelgetünk mindent, ugyanúgy, mint egy Youtube-videóval, ha érdekli az embereket, akkor rá kell erősíteni. Ezek szerint érdekli, hogyha a Telextől hívnak, úgyhogy akkor hétfőn rendelek egy teherautónyit”

– mondta Baksai hozzátéve

„mindenki saját maga fizeti a saját kampányát”.

Kétségtelenül lenne valami megkapó lényegre törés egy olyan országban alkohollal kampányolni, ahol a lakosság több mint ötöde alkoholista, hiszen mivel lehetne ennél több embert egy csapásra megszólítani? Mindenesetre ha valóban sörosztásba kezd, érdemes lehet megfontolni, hogy másik sörfajtából rendeljen, nehogy valaki félreértse, hogy lagerekkel kampányol – fűzte a fentiekhez a portál.

Eddigi fékezettebb habzásúak….

Szerző