Varga Zoltán: A fóbia indokolatlan viszolygás, én pedig a legkevésbé sem indokolatlanul viszolygok….

Mondja a kormány, valójában a Kedves Vezető és függelékei:

 • Azért kellett megszállni egy csomagolóipari magáncéget, mert kell a védekezéshez. HÁTJA!
 • Azért kellett bedarálni az önkormányzatokat, elvenni az adókat, mert az is kell a védekezéshez. AHA!
 • Azért kellett létrehozni őrült tempóban a „különleges gazdasági övezet” intézményét, azokat szintén elvenni az önkormányzatoktól, ott háborús jogokat hirdetni, mert az is kell a védekezéshez. HINNYE!
 • Azért kell Kínába haveri „fürkészeket” (pfűű, öcsém! Nooormális?) küldeni, mert kell a védekezéshez. A kedves „fürkész” persze a kedves papája cégétől vett az államnak milliárdokért maszkokat. ÜGYEEEES!
 • Azért kell milliárdokat adni a Kedves Vezető kedves vejének, és még többet, a még kedvesebb, félanalfabéta, nemzeti malacszerelőnek kínai vasútépítéshez, mert azok is nagyon kellenek a védekezéshez. KIRÁLY!
 • Azért kell a Kínából (a haver papájától) megrendelt töméntelen védőfelszerelést valami barom raktárban tárolni (majd jó lesz valamire), mert kell a védekezéshez. Ugyanezért nem adunk az önkormányzatoknak, meg leginkább senkinek, belőle (Csók Budapestnek, külön puszika Karácsonynak), de kegyesen osztogatunk boldog-boldogtalannak külhonban, mert ez is kell a védekezéshez. EZ MÉG KIRÁLYABB!
 • Azért játszik a Kedves Vezető, meg a kitenyésztett operatív törzs, Cilike nénivel az élen, valami hibbant katonásdit, mert az is kell a védekezéshez. AGYBAJ!
 • Azért kell a bankokra kivetett különadókat – amit persze, majd mi, az ostoba nép fogunk megfizetni – ügyesen a focistáknak odaadni, mert az nagyon kell a védekezéshez. HÚBAZMEG!
 • Azért kell 36000 kórházi ágyat felszabadítani – amihez lövése nincs senkinek, kit fognak odaállítani. Rendőröket, közmunkásokat, vagy ki a lófüttyöt? – kivágni élőt-félholtat a kórházakból, majd valami ködös orvosi protokollra hivatkozni zavartan, mert kell a védekezéshez. POKOLI!
 • Azért nem kell a többszázezer, munka, jövedelem, jövő nélkül embernek segélyt adni, mert a Kedves Vezető abban a munkában hisz – vagy mifenében, mert ez (sem) igazán érthető, – ami nem létezik, és amit éppen most veszített el egy rahedli ember. Állítólag az éhenhalás nem fáj. ÉLJEN!
 • Azért lehet, hogy a Kedves Vezető csurig töltött pisztollyal játsszon orosz rulettet tízmillió emberrel, ahelyett, hogy valami nyugalmas, katonás és igen zárt intézet falai között múlassa az idejét, mert hagyjuk. HURRÁ!

UTÓIRAT:

Néhány kedves hívő, hm…finoman korholt érte, kedves édesanyámmal foglalkoznék inkább, ne imádatuk tárgyával. Merthogy én biztos fóbiás vagyok. Hátja! Kétségtelenül többet írok a Kedves Vezetőről, mint akár én, vagy a kedves hívek szeretnék, de ez még nem azt jelenti, hogy ez fóbia lenne.

A fóbia tudniillik indokolatlan viszolygást jelent, én pedig a legkevésbé sem indokolatlanul viszolygok emberünktől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük