Sorting by

×

Frissítve Matolcsy Ádám helyreigazításával!!! A Matolcsy-gyerek ha nem a budai, akkor a dubai luxuslakásban tengeti…. – Az információért köszönet illeti a kedves feleségét…..

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, Hadházy Ákos felplankolta egy Instagram-bejegyzés nyomába eredve, hogy Matolcsy Ádám, az MNB-vezér fia abban az 1,3 milliárd forint értékű svábhegyi palotában él (élt), amit a jegybank alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány vásárolt meg még 2015-ben, nagyrészt a devizatartalék forintosításával szerzett jövedelemből.

A képviselő tovább kutakodott….

“Az egyik legdrágább dubai luxuslakásban tengődik Matolcsy Ádám, amikor épp nem a Nemzeti Bank által vett luxuspalotában tartózkodik Budapesten.

A puszták Casanovájának második felesége által posztolt képeken tökéletesen beazonosítható a helyszín, de a biztonság kedvéért a hölgy meg is jelölte, hogy a dubai exkluzív építészeti megoldásokat felsoroltató „One at Palm Jumeirah” nevű épület egyik lakásában élnek.

A luxusingatlanok értékesítésével foglalkozó Dorchester Collections nevű cég Facebook-oldala így árulja a lakásokat:

„94 exkluzív rezidencia azoknak, akik határtalan jólétben élik az életüket”.

Ha szeretne velünk együtt örülni, hogy a magyar gazdasági csoda kiagyalójának fia milyen jó körülmények között élvezi az édesapja által létrehozott gazdasági csodát, ezen az oldalon sok képet és filmet láthat az ingatlanról.

A Nemzeti Bank elnökének fia tegnap elismerte,

hogy élt a Mátyás király úti villában és fog is ott élni, de azzal védekezett, hogy most éppen nem ott tartózkodik. Nos valóban (bár új felesége azzal kommentálta a budai luxus villában fotózott képét, hogy “végre otthon”).

Fontos még egyszer hangsúlyozni, hogy a képeken NEM egy szállodát látnak, ezek a lakások megvásárolhatóak.

Azt az információt, hogy az egyik lakás Matolcsyék tulajdona, egy számomra teljesen megbízható szóbeli forrás közlése alapján feltételezem. Elmondása szerint ő járt az épületben és látott olyan dokumentumot, ami szerint Matolcsyék ott tulajdonosok.”

Helyreigazítás!

A cikk  ezen állításával kapcsolatban  az alábbi helyreigazítást küldte szerkesztőségünknek Matolcsy Ádám:

“Határozottan visszautasítom Hadházy Ákos újabb hazugságait és egyértelműen cáfolom a híresztelést, nincs a tulajdonomban dubai ingatlan.”

Hadházy Ákos szerint

“Matolcsyék minden bizonnyal tartósan ott tartózkodnak, hiszen a képek között van olyan, amikor a hölgy még terhes és van olyan is, ahol már megszületett Matolcsy unokája, illetve szilveszteri képeket is látunk a Casanováról.

A gazdagság nem bűn és önmagában a fényűzéssel való dicsekvés is csak morális probléma

Matolcsy Ádám gazdagságának körülményei azonban közérdekű információk. Bútorgyárát a Nemzeti Bank által Matyolcsy unokatestvérének bankján keresztül kihelyezett hitelek segítették és milliárdos állami megrendelésekhez jut- többek között ők bútorozzák be a Nemzeti Bank tulajdonában álló Posta Palotát.

A legfontosabb viszont azt tudnunk, hogyan keletkezett a Nemzeti Banknál az a mintegy 1000 milliárdos összeg, amit Matolcsy György kiszórt elképesztő luxus beruházásokra: a devizahitelesek kárán.

A forintosításhoz ugyanis az MNB 260 forintért adta azt a svájci frankot, amit ő 160 forintért vett. Végső soron ebből a pénzből jutott Ádám dubai lakására is és ebből vette meg a bank alapítványa a budai palotát is.”

 

A Matolcsy-gyerek ha nem a budai, akkor a dubai luxuslakásban tengeti.... - Az információért köszönet illeti a kedves feleségét.....

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Frissítve Matolcsy Ádám helyreigazításával!!! A Matolcsy-gyerek ha nem a budai, akkor a dubai luxuslakásban tengeti…. – Az információért köszönet illeti a kedves feleségét…..

  • 2022.02.22 - 08:36
    Közvetlen hivatkozás

    Hát ezt a citányéros, betyáros világot meg kell szüntetni! Mindjárt április elején, nem később!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.