A Nyilas a legjobb barát az életben! Ennek 6 oka is van!

A Nyilas a legjobb barát, akit csak kívánhatunk magunknak. Ha szerencsénk van, akkor már miénk is ez az ajándék egy Nyilas barát formájában.

Mindenki életében bekövetkezik egy olyan pillanat,

amikor megérti, hogy valaki hiányzik. Tudod, egy olyan ember, aki egész nap képes lenne veled TV-t nézni, és nem tenne szemrehányást azért, hogy mennyi pizzát ettél. Ahhoz, hogy egy ilyen fontos szerepet valaki be tudjon tölteni az életünkben, különleges személyre van szükségünk. Ez a különleges ember a Nyilas jegyben született.

A Nyilas a legjobb barát, akit csak kívánhatunk magunknak

Ha szerencsénk van, akkor már miénk is ez az ajándék egy Nyilas barát formájában. Íme, 6 érv, miért van mindenkinek szüksége arra, hogy egy Nyilas legyen a legjobb barátja.

1. Önzetlen

Annak ellenére, hogy a Nyilasnak időre van szüksége ahhoz, hogy tartózkodó hozzáállásán változtasson, amint ezt megteszi, meg fogod érteni, milyen hatalmas a szíve. A Nyilas mindig másokat helyez az első helyre, és örömmel segítséget nyújt mindenben! A Nyilas az a fajta ember, aki képes csapot-papot otthagyni, és frissen sült sütikkel beállítani hozzád, miután írtál neki, hogy elhagyott a párod.

2. Hűséges

Nem csak az Oroszlánok büszkélkedhetnek ezzel a jellemvonással. A Nyilasokra is igaz ez. És szögezzük is le: könnyen belátható, hogy nagy megkönnyebbülés, amikor nem kell azon aggódni, hogy valaki hátba döf, vagy hamisan úgy tesz, mintha a barátunk lenne. Ha a Nyilasról van szó, akkor mindig támogatni fog minket, attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdesz barátkozni vele.

Egy hozzászólás itt: “A Nyilas a legjobb barát az életben! Ennek 6 oka is van!

  • 2020.02.21 - 11:02
    Közvetlen hivatkozás

    A családomban 3 nyilas is van az iker lányaim és az ikrek egyik fia is nyilas nagyon aranyos kedves nyiltszívű és nagy sz igazság érzetük.Én már csak tudom mint anya és nagymama.Szeretetreméltó mind három.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük