Connect with us

Voks 2024

Aki „jól félt” a vakcináktól és óvatlanul nem tiltotta le a további Fidesz-propanyagküldést, az újabb emailt kap

Tudósítás a kereszténynek mondott Magyarországról
Megosztás

Emlékeznek még a Covid-járvány idején működő oltási regisztrációs kormányoldalra? Itt lehetett regisztrálni a védőoltás beadására. Aki a nagy fejetlenség közepette csak arra figyelt, hogy időpontot foglaljon egy oltópontra, az azóta is kapja a Fidesz propagandaleveleit az éppen aktuális szájba rágni valókkal.

Mi lenne most aktuálisabb, mint a rettegtetés?

A kormány újabb tájékoztató e-mailt küld azoknak, akik a koronavírus-járvány idején az oltásra való regisztrációkor megadták az e-mail-címüket. Az MTI szerint az e-mailben arról olvashatunk, hogy a

„A kormány e-mailben ad tájékoztatást álláspontjáról a NATO terveivel kapcsolatban.

Mint ismert, a NATO parlamenti közgyűlése nyilatkozatban követeli, hogy nyugati fegyvereket orosz területen is be lehessen vetni. Uniós tagállamok lőszereket, tankokat és rakétarendszereket is küldenek Ukrajnába. Ezentúl több tagállamban tervezik a sorkötelezettség újbóli bevezetését vagy bővítését.

Magyarországtól azt követelik, hogy támogassa ezeket a terveket

A kormány álláspontja azonban változatlan és egyértelmű. Nem akarunk fegyvereket és katonákat küldeni, és nem akarjuk, hogy magyar fiatalok vegyenek részt ebben a háborúban. A kormány a háború folytatása helyett tűzszünetet és a béketárgyalások megkezdését szorgalmazza minden fórumon.

A tájékoztató e-mailt azok kapják, akik erre korábban felhatalmazást adtak.”

És az aláíró, mert ismerik az illemet: Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Képernyőkép: Országos Sajtószolgálat (MTI)

Levéllel el vagyunk látva

A pandémia óta is rendszeresen érkeznek a teljesen más témájú levelek a kormánytól a regisztráltak e-mail-címére, ám a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ebben semmi kivetnivalót nem talált. Mindeközben a kampányhajrában Orbán Viktor is írt egy levelet, amit állítólag több millió háztartásba visznek el a Fidesz aktivistái, és a központi témája nem meglepő módon ennek is a háború.

Kapcsolódó

fidesz

Szerző