Kerítésen innenKiemelt hírek

Amíg azon pörgünk, hogy Orbán mit, miért mondott a sajtónak, addig az Orbánvő benyelte a balatonfüredi kikötőt (is)

tiborcz_orban

Negyedik napja szinte minden hír arról szól, hogy Orbán Viktor a róla elnevezett “infón” mit miért mondott, azalatt suttyomban nem áll meg a NER-élet. Most éppen Tiborcz Istvánnak sikerült a Balaton körül “bővülnie”.

Saját láb és b. ura….

A Tiborcz Istvánhoz köthető Appeninn kezébe került a balatonfüredi kikötőt üzemeltető cég 76 százaléka. Az Appeninn Vagyonkezelő január hó 9. napján adásvételi szerződést kötött a Solum-Invest Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság 76 százalékos üzletrészének megvásárlására – jelentették be a tőzsde honlapján.

Hamm, bekapva….

A társaság a balatonfüredi kikötőt üzemeltető céget Balázs Attilával, az építőipari- és ingatlanfejlesztési piacon működő Bayer Construct Zrt. részvényesével együtt vásárolta meg, aki egyidejűleg 24 százalékos mértékű üzletrész tulajdonjogát szerezte meg.

Az Appeninn a kikötő magas színvonalú üzemeltetésével és a partnerével közösen tervezett jövőbeni fejlesztésekkel új, magas minőségű termékkel jelenik meg a balatoni turisztikai piacon

Az Appeninn legnagyobb tulajdonosa, a 29,3 százalékos pakettel rendelkező BDPST Zrt. amely Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

About Author

Szólj hozzá!