Érden a KDNP ismét Aradszki András energiaügyi államtitkárt jelölte képviselőjének, aki örömmel fogadta el a felkérést, és ennek a Facebook-oldalán is hangot adott. Egyben jelezte is, hogy ha ez nem így történt volna, az országra valószínűleg romlás és pusztulás várna.
[mnky_ads id=”10551″]

A XXI. század politikusa – nálunk!

Ellenszavazat és tartózkodás nélkül a KDNP érdi tagjai engem jelöltek a mai gyűlésen országgyűlési képviselőnek! A tét a déli határzár, a magyar családok támogatása és a munkahelyek biztonsága.

A felhőtlen öröm kissé érthetetlen és meglepő, hiszen ez már egy hete kész tény volt. A nem nagyon létező KDNP nem sokat tehetett volna a Fidesz ellenében, akik egyértelműen a hű katonát jelölték Érd körzetének várományosaként.
[mnky_ads id=”10552″]
Az idézetből kitűnik, hogy akkora a bizalom a jelöltben, hogy az oly messzire lévő határvédelmet is rábízzák, persze a többi igen fontos teendője mellett. Aradszki nem készült túlzottan a beiktatóbeszédre, ugyanis elővette a sifonérból a karácsonyra írtat és abból idézett egy frappánsat:

Feláldozzuk-e ezeréves múltunkat, hitünket, identitásunkat és hagyományainkat ( a család, kultúra, női méltóság, vallásszabadság, monogámia, emberi jogok, döntési szabadság, demokrácia, gasztronómia, szokások) egy liberális mentalitás pogány oltárán, VAGY kiállunk mellettük? (…) … vagy kiállunk mellettük egy demokratikus és szabad választás reprezentatív és tisztelet parancsoló, ellentmondást nem tűrő, markáns többségének döntésével?

A sokatmondó és biztosan átgondolt – hiszen másodszor adja elő – mondatokból egyértelműen kiderül: olvasatában aki liberális eszmét vall, az pogány, az asszony ebédfőzésre teremtetett, a demokrácia smafu,
[mnky_ads id=”10553″]

Önállóan indul a KDNP 2018-ban

Nehogy már Semjén, vagy a KDNP döntse el, hogy van-e helyük az állatoknak a mennyben

 

1 hozzászólás

  1. Hát ez az ember az eddigi legnagyobb szótévesztő, akitől hallottam (olvastam) ilyesmit! A főnöke legalább az illiberálist olyan homályosan adta elő, hogy senki nem értette ki belőle, hogy az a liberalizmus illúziója. De Aradszki tisztán megmagyarázza, hogy a liberálisnak pogány a mentalitása, és a demokrácia nem tűr ellentmondást. Ez így világos. Világos, hogy fingja sincs arról, hogy demokrácia nem létezhet liberalizmus nélkül. Az is világos, hogy ez az ember egy nagy barom. De az saját, demokratikus jogon, keresztényileg és turulosan.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét