Az EchoTv mikrofonállványának beletört bicskája

Az EchoTV a diáktüntetések kapcsán hívta be a stúdióba – na nem beszélgetni, azt ott nem szokás – lealázni Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét. 

Velkovics Vilmos, a riporternek aligha nevezhető EchoTV-s

gondoskodni próbált arról, hogy tanulja meg az a “büdös kölök”, hogy mi a nemzeti magyarok Istene, megpróbálta földbe döngölni:

A szóvivő oktatási kérdésekről akart volna beszélni, Velkovics Vilmos riporter viszont felhívásuk egyik mondatának elemzésére szólította fel újra és újra, azt mondta, hogy egy felhívást sem tudnak megfogalmazni, és hogy azért akarnak kevesebbet tanulni, hogy többet bulizzanak és videojátékozzanak.

A teljes anyag itt látható:

https://youtu.be/Bp6Trl9g4uw

A 444-re aztán kommentet írt Forgács Éva, Kálló Dániel magyar tanára, a Scheiber Sándor Gimnázium tanára. (Rákérdeztünk, valóban ő írta kommentet.)

„Kálló Dániel magyartanáraként büszkén állíthatom: a diák tisztában van az alannyal és az állítmánnyal, jól elemez mondatokat, kiválóan fogalmaz és kreatívan old meg nyelvtani és irodalmi feladatokat. Kicsit csodálkozom, hogy az Echo TV újságírója a középiskolai tüntetés egyik szóvivőjét mondatelemzésre szólította fel, ahelyett, hogy az oktatással kapcsolatos véleményéről kérdezte volna. Kálló Dániel a magyarórán azt tanulta, hogy a vita során hallgassuk meg a másik fél véleményét, ne vágjunk a szavába, nem a hangerő, hanem az érvek számítanak. Az Echo TV műsorvezetője agresszivitásával bemutatta, hogyan nem szabad egy újságírónak viselkednie. A pártatlanság látszatát sem próbálta meg fenntartani, egy középiskolás diák véleményének megismerése helyett igyekezett kioktatni, lejáratni, fölényeskedni (ki tudja, miért?), egy percig sem volt kíváncsi interjúalanya válaszára. Látható volt, hogy a gimnazistát meglepte ez a stílus, szerencsére az iskolában nem ehhez, hanem a kulturált kommunikációhoz szokott.

Remélem, az Echo TV riporteréhez hasonló »médiamunkások« erről nem fogják leszoktatni.”

(forrás: 444.hu)

Huth Gergely kocsmájában röpködtek a b@zdmegek

Orbán Viktor nem tárgyal a diákokkal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük