Városi kurír
A napi fontos.

Az Orbán-lány építi az országimázst – a maga egyszerű módján…..

Hiába, a megszokás......

0 14 353

Tiborczné, tudják, az Orbán-lány Horvátország-szerte azon munkálkodik, hogy Magyarország imázsa emelkedjen – ha ez egyáltalán még lehetséges.

Van még mit tanulni!

A Nyugati fény  olvasója pont akkor járt pont ott, ahol az Orbán dinasztia legidősebb lánysarja úgy döntött, hogy a koszos pelenkát nem hozza haza, inkább kidobja az út mentén. No nem egy kukába, a földre, csak úgy magyarosan.

„Sziasztok!

A horvát tengerpartról tartottunk haza tegnap, megálltunk Horvátországban egy benzinkútnál az autópálya mellett. Megáll egy csodaterepjáró mellettünk, na ki száll ki belőle? A királyi pár, Récsöl és a Tiborcz-gyerek, alig hittem a szememnek. Ráhel már nagyon várandós a második babával.

Na de a lényeg: Ráhel tisztába tette a gyereket, majd fogta a szaros pelenkát és az út mellé dobta, miközben 20 méterre ott volt a kuka. Kiabáltam neki, hogy „az apád nem tanította meg neked a viselkedést?” Azt pampogta vissza, hogy nincs kuka.

A veszekedés hatására a bátor Tiborcz-gyerek nyúlként sprintelt a kocsi felé, de még így is sikerült lekapnom. Nagyon fel vagyok háborodva. Engem úgy tanítottak, hogy ha külföldre megyünk, illik vendégként viselkedni, és nem a szaros pelenkát a vendéglátóinknak az útra dobni. Ezért érdemes volt turizmus-vendéglátást tanulni Svájcban!”

fotó: nyugati fény

A portál egy kép átvételéhez járult hozzá, így a többit ide kattintva nézhetik meg.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ