Sorting by

×

Alakul a Petőfi-emlékév demeteri műsorterve: a gurulós Szent István szobrot megálmodó cég 130 közmillióért musicallal készül, de a Lezsák-művek sem tétlenkedik

Aki abban bízott, hogy a 2021-es augusztus 20-i díszfelvonulás felelőse törli szemét-száját és eltűnik a palettáról, az nagyon tévedett. Demeter Szilárd, aki szerint „igenis lehet egy olyan fajta igényszintet beállítani, ami arról szól – anélkül, hogy az én személyes ízlésem ebbe belejátszana –, hogy valami teljesítményt tegyünk le az asztalra”, meglátta bennük a potenciált és újabb megbízást szignált ki rájuk, ezúttal 130.000.000.- forinttal megtámogatva a csapatot.

“Anyátok tyúkja…” – írta egy kommentelő

A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) karácsony és újév közöttre időzített közleményéből kiderül, hogy újabb produkcióban találkozhatunk az augusztus 20-i metálturult, guruló Szent Istvánt és egy Hip Hop Boyz-dalt is magában foglaló felvonulást szervező céggel, a TulipánTündér Film & Event Productions Kft. ugyanis

130 millió forintot kapott egy Petőfi-musicalre, Most vagy soha címmel.

-vette észre a K-Monitor.

Kapcsolódó

Az NKA Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiumának vezetője -ki más?- Demeter Szilárd miniszteri biztos

A díjazottak között van egyébként Lezsák Sándor népfőiskolája is, amely 90 milliót kapott A költő visszatér című Kárpát-medencei programsorozatra.

Demeter: “a magyar irodalom 80%-ás kukázni lehetne”

Demeter Szilárd ízlésében NER-biztosan meg lehet bízni, ez a megszólalásaiból is tudható:

Az biztos, hogy ínyére van a regnáló vezetőnek, mert:

Farkasházy Tivadar szerint

“Ide figyelj, te pénzosztogató senki! Valaha csináltál bármit, ami egy lapon említhető a szádra vettek teljesítményeivel? Amire egy ország felkapta a fejét? Mert az ő életművükből napestig sorolhatnám azokat a dalokat, szerepeket….”

…és végül….

Demeter

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.