Sorting by

×

Horoszkópod halad a korral, sms-ben kérdezi: tudod mi okozza majd a végzeted? – Ha kíváncsi vagy, nézz bele…..

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy előbb vagy utóbb eljön a vég. El kell fogadnunk, és nem szabad tragikusan felfognunk a dolgot, mert úgysem tudunk semmit tenni ellene. Az alábbiakban néhány humoros megfogalmazást láthatunk, “megtudhatjuk”, hogy csillagjegyünk alapján a horoszkóp szerint, milyen halálforma vár ránk.

Kos

Ne lepődj meg, ha a hegyekben kirándulás közben sodor el egy lavina, soha nem tudtál eléggé határozott lenni a döntéseidben. Egy döntésképtelen helyzet fogja a végzetedet okozni.

…ellenben szerdán….

Az élet ugyan nem mindig tündérmese, ám előfordul, hogy mégis, egy különleges napon, megtörténik a csoda. Ami pedig a legszebb az egészben, hogy a mostani pontosan egy ilyen nap lehet, csak hinnie kell benne, kedves Kos, hogy képes bármire, s megtörténik az, amire már oly régóta várt! Akárhogy is, ne adja fel a reményt, s próbálkozzon újra, meg újra, hisz, ha jobban belegondolunk, néha már az is kész csoda, hogy egyáltalán létezik ez a minket körülvevő, sőt, bennünk élő, csodálatos világ, bár sokan ezt sajnos elfelejtik, pedig sokszor hihetetlen erőt adnak az efféle gondolatok az embernek…

Bika

Egy természeti baleset fogja a végzetedet okozni. Vagy az erdőben rád dől egy fa, vagy pedig egy medve támad meg, aki elől nem sok esélyed lesz elszaladni. Nagyon balszerencsés vagy az ilyen és hasonló helyzetekben.

…ellenben szerdán….

A mai napon némi feszültség támadhat családja körében, ami igencsak lekötheti gondolatait. próbálja meg kibogozni, hol lehet a hiba gyökere, s valamilyen módon, olyan megoldást találni rá, ami mindenkinek elfogadható, mielőtt elmérgesedne a dolog. Mutasson példát és vállalja a békítő szerepét, akkor sikerülhet megelőznie a nagyobb konfliktusokat, s otthonába újra visszatérhet a béke. Sok sikert mindehhez, kedves Bika!

Ikrek

Egy harcban fogod elveszíteni az életed. Lehetséges, hogy egy állattal, de akár egy emberrel is harcolsz, még az is megtörténhet, hogy ez az egész egy lelki harc lesz.

…ellenben szerdán….

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetéből, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetéből, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezőkből. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Ikrek, hogy elkezd minél több mindenre egyszerűen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az első! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Rák

Magányosan a szobádban fogod elveszíteni az életed. Nagyon jellemző rád az önsajnálat, és a fölösleges szenvedés, pontosan egy ilyen helyzetben lesz vége a földi létednek.

…ellenben szerdán….

Az elismerések most nem azt jelentik, hogy végre hatra dőlve élvezheti a babérokat, hanem éppen ellenkezőleg, kedves Rák! Itt az ideje, hogy elképzeléseit tovább fejlessze, vagy éppen végre elkezdje megvalósítani. Ha egy csapat részeként dolgozik, akkor ez azt jelzi, hogy szinte nélkülözhetetlen szerepet tölt be, így most kell csak igazán belehúznia, hogy kihasználja a szerencsés hullámot!

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Horoszkópod halad a korral, sms-ben kérdezi: tudod mi okozza majd a végzeted? – Ha kíváncsi vagy, nézz bele…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.