Normális embert azért nehéz elképzelni, aki például a farokméret per csípőmozgás hányadosaként dönt, ki is irányítsa a várost. Nálunk meg van ahol ez az alap.

A szavazófülkék előtt hosszú tömött sorokban álló kedves, jóravaló idős hölgyek a templomból jövet, elborzadva a liberalizmus szabadosságától, mint a régi vágású kereszténydemokrácia elkötelezett hívei – mi más? – ájtatosan bólogatnak, hogy a csak a Fidesz, mert ahogy narancsosok dugnak, nem dug úgy senki.

- Hirdetés -

De mi a pikli van itt elvtársak?

A következő választásokra minden jelöltnek kötelezően egy 3-5 perces pornófilmmel kell bemutatkozni? Nézd, Bözsi! Zsoltika milyen jól mozog csípőből. Legyen megint ő a polgi!

Tényleg megőrültünk? De komolyan! Itt mindenki ketyós? Alig néhány éve még azon méláztunk, – áldassék a neve a nagytermészetű Matolcsy Gyuri bácsinak, aki állítólag legalább úgy kefél, mint a Zsolti – hogy akinek csecsemőkorában piros pötty van a fenekén, az japán!

Akinek nincs, az is az, csak az bamba és nem vette észre. Mondjuk Gyuri bácsi a rendes évi ellenőrzéseket rendben elvégezte a kolleginák között – kitudja? Mi van, ha mégsem tisztafajú a hölgy? – de valahogy a 20 év fölöttieket preferálta. Ő tudja. A lényeg, hogy végre kiderült. Japánok vagyunk. Azok! Japánok IS.

Majd jött a nemzet szakrális vezetője,

lövésünk nincs, akkor mit szívott, de valami bődült erős cucc lehetett, látott tőle vadakat, ő mondta a szép szájával, hogy türkök IS vagyunk. Tiszta sor. Japán-türkök. A tudomány akkori állása szerint. Pfűűű!

Erre itt van hétfő, derült égből kisfejsze, egy gyors seregszemle Kedves Vezetőnk részéről valahol Szovjet Közép-Ázsia alsón – öcsém, ennyi mélynövésű diktátort egycsomóban! Volt valaki, akit még a Kedves Vezető is megelőzött a tornasorban. – és máris kiderült, hogy mi valójában Japán-Türk-Kipcsakok vagyunk. Azanyám úristenit! Mit szívott ez megint? Japán-Türk-Kipcsakok. Azok hát!

KIPCSAKOK! De nagyon!

Akik valami spirituális oknál fogva, ráadásul EURÓPA GÉNBANKJA IS. Az, már régóta.
Aha. Értem. Mondjuk én ezt Borkainál sejtettem! Olyan génbankos mozgása volt a művészfilm vége felé. A katarzis, vagy orgazmus, vagy mifene környékén, tudják?!

De lehet – biztos! – bennem a hiba. Tán azért, mert nem vagyok kipcsak. Ha kipcsak lennék, akkor A.) lóról hátranyilazva lőném a nyeregalávalót B.) Lenne törzsi tanácsom, önkormányzatom, C.) talán nem tűnne fel, hogy a viccosztály kiszabadult, elfoglalta a parlamentet, és ők határozzák meg tíz éve társadalmunk normáit.

Megőrültünk. EZ MÁR BIZTOS.

Basszus, agyilag zokni itt mindenki?! - a viccosztály kiszabadult és elfoglalta a parlamentet? 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét