Bayer Zsolt “migránstámadás”elhárítása-témában: a vadásztársadalom önkéntesként csatlakozzon – akkor megnézzük, hogy mire megyünk!

Eddig ugye nem volt tiszta, hogy Semjén Zsolt után mivégre érezte úgy Kovács Zoltán és Lázár János is, hogy nagy va-va-vadásznak maszkírozva pózoljon decemberben közösségi oldalán. Ez lenne a magyarázat, embervadászat?

Önkéntes fegyveres vadászok, mire (kire) célozzanak?

“Gyűlik-gyűlik ott ez a tömeg és egyszer csak nekifogna menni a határnak (…) most van itt a pillanat, hogy önkéntesek … seregbe… önkéntesként …. -én már olvastam, hogy ez felmerült valahol és én leszek a legboldogabb, hogy ha- a magyar vadásztársadalom, ami közel hetvenezer ember önkéntesként azonnal csatlakozik. Akkor majd megnézzük, hogy mire megyünk, hogy ha ez a -isten ne adja- magyar határkerítés elleni támadás bekövetkezik.”

A Hír TV Sajtóklubjának egyik blokkját Bayer a határt megtámadó migránsoknak szentelte, akik Orbán megfogalmazásában Soros-vezényeltek voltak, aki civilszervezetei útján migránstanácsadással segítik őket. Kifejtette abbéli értesülését is, miszerint több tízezer társuk gyülekezik a határkerítés túloldalán, akik mindannyian Magyarországra akarnak betörni. A múlt heti csak

főpróba volt.

Soros, a maffiafőnök….?

Hurh Gergely szerint:

“… egyszerűen kimondva (…) Ő (Soros György – szerző) a maffiafőnök, (…) végre nevezzük nevén a gyereket…Mi a feladatunk? Hogy kardot rántsunk…”

A Demokrata munkatársa látta….

Bencsik András elmondta, hogy a Demokrata egy kiküldött munkatársa átment a délvidéki részre és látta, mi folyik a határ túloldalán…

“.. a múltkori ostrom csak a kezdet, elképesztően sokan vannak, 20 és 30 közötti férfiak, rettenetesen sokan vannak, döbbenetesen sokan (…) folyamatosan érkeznek nagyon jó ruhában, tiszták, pihentek, minimális felszereléssel, tehát mintha autóbuszok szállították volna őket a magyar határhoz…”

Konklúzió

“Vagyis jobb, ha felkészülünk, hogy ez a hatalmas tömeg egyszer meg fog mozdulni. Sorosék teljesen nyilvánvalóan folyamatosan építik ezt a különös hadsereget, amelyikkel újra neki akarnak rontani a status quo-nak (fennálló állapotnak – szerző) és nyilvánvalóan mi vagyunk az egyik célország….”

Gajdics Ottó, a jós…

Elkerülendő a kósza híreket, amik a regnálóhoz kötötték a menekült-támadás kiötlését, lévén csak azzal lehet szítani a pánikot, ha jön a beígért “ellen”, leszögezte: minden bizonnyal rájuk akarják majd kenni, ha bármi történik, de persze ez álhír lesz.

“Arra is fel kell készülni, hogy a robbanás is Magyarország kormánya és Orbán Viktor hibája lesz és, ha bárki fellép majd megfelelő erővel és eszközökkel, hogy megállítsa a robbanás következtében kialakult a anarchiát, akkor az is bejárja a világsajtót, hogy Orbán rendőrei, meg katonái mit művelnek szegény, szerencsétlen menekültekkel. Ezt most borítékoljuk…”

Huth ráerősített:

“A háború egy másik szakaszába érkezett. Eddig az volt a fő feladatuk, (a Soros-civileknek – szerző) hogy felépítsenek egy szerethető ellenzéket. (…) A második szakasz, amikor már teljesen nyíltan akarnak polgárháborút kirobbantani itt Magyarországon, (…) mindenkinek a cigány-téma a legfontosabb, csak erről beszélnek (…) közben meg megpróbálnak minket megroppantani a határokon egy óriási nagy zűrzavarral.”

Ezen a ponton érkezett el a Bayeri felismerés, amiről az elején olvashattak: jöjjenek az önkéntes vadászok.

Mit is mondott ezzel?

Arra buzdította a magyar vadásztársadalmat, hogy fogják a puskáikat és a kis- és nagyvadak űzése helyett embert öljenek? Arra pedig a harcra vágyat érzőket, hogy álljanak be önkéntes katonáknak kifejezetten embervadászatra?

Mit is mond erről a Btk.? Mit az erkölcs, az etika, a józan ész? A keresztény hit mire tanít?

3 hozzászólás

 • 2020.02.04 - 09:05
  Közvetlen hivatkozás

  Mégis mit kellene tenni a kormánynak , kinyitni ajtót ablakot és mindenki jöjjön aki csak akar? Van aki úgy gondolja , hogy ez a kerítés dolog nem valami jóváhagyással történik ?

  Válasz
 • 2020.02.04 - 14:47
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt a hibbant agyat!Vadásztoborzás!Ennek már teljesen elmentek otthonról!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük