Beesett a hétvégi horoszkóp! Fel leszel dobódva ezen a hétvégén: végre mindent jobb színben látsz... - Városi Kurír

Sorting by

×

Beesett a hétvégi horoszkóp! Fel leszel dobódva ezen a hétvégén: végre mindent jobb színben látsz…

Nyilas

A hétvégék mindig kihívást jelentenek, mert néha nehéz eldöntened, hogy együtt, vagy külön töltsétek. Azzal semmi baj nincs, ha nem vagytok együtt sülve-főve. Csak arra kell törekednetek, hogy egy hullámhosszon legyetek. Így nem lesz sértődés…

Hirdetés

…pénteken pedig….

A mai nap, legyen nagyon körültekintő, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami már igencsak ráférhet önre!

Bak

A bolygók szerint szeretnéd a külvilágot kizárni, hogy kettesben lehess a pároddal. De a barátok nyaggatnak. Hallgass a szívedre, és ne akarj megfelelni senki másnak! Egyetlen emberre kell tekintettel lenned: a párodra. Nem baj, ez a másoknak nem tetszik.

…pénteken pedig….

Igyekezzen megőrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítő dolog is ön körül, kedves Bak, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit később, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, előzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Vízöntő

Imádni fogod ezt a hétvégét. Tele leszel tervekkel. Kérdés, hogy ezekkel egyetért-e a szerelmed. Mert ha nem, akkor rossz szájízzel követ. Nem éri meg ráerőltetni a saját elképzeléseidet. Nem csak nagy horderejű ügyekben kell egyetértenek, hanem kicsikben is…

…pénteken pedig….

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Vízöntő, ugyanis minden szava igen erőteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja őrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Halak

Vasárnap a Merkúr jegyváltása miatt felélénkül a fantáziád. A párod szerint megint valami szokatlan dolgon jár az eszed. Ne sértődj meg, ha ő nem tud lelkesedni azért, amiért te! Nem szabad azt hinned, hogy nem szeret, vagy nem akar veled tartani.

…pénteken pedig….

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Halak, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szűkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

Forrás

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.