Bulvár

Borkai-botrány újratöltve – Elitélték a az ikerlányokat

Borkai-botrány újratöltve - Elitélték a az ikerlányokat

1,5 millió forintra ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli, személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton az emlékezetes, kiszivárgott több mint intim videókat.

A videóért 1.5 milliós bírság

A Győri Járásbíróságon előkészítő üléssel kezdődött meg a Borkai Zsoltról készült felvételek miatt indult büntetőügy. A hat vádlottból csak öten jelentek meg: az egykori válogatott focista, Póczik József – aki korábban elismerte, hogy megfordult nála néhány felvétel az ominózus adriai útról – egy komoly szívműtéten esett át, így nem tudott megjelenni. A zsarolás és más bűncselekmények miatt indult per első ülésén a vádirat ismertetetéséről lemondtak az érintettek, így csak a különböző indítványokból lehet következtetni az ügy részleteire. Mint kiderült, Borkai ügyvéd barátját – aki szintén a polgármesterrel “lazult” a jachton – az ügyészség szerint tízmilliós nagyságrendű összeggel próbálták megzsarolni, a vádlottak padján azonban olyanok is helyet foglaltak, akik a felvételek elkészítésében vettek részt – írta a Blikk.

Harmadrendű….

Az ikerpár egyik tagja, aki harmadrendű vádlottként egyedüliként mondott le a tárgyalásról és tett beismerő vallomást.

Őt a bíróság személyes adattal visszaélés miatt másfél millió forint bírságra ítélte.

Ezt megelőzően a bíró szerette volna megtudni a hölgytől, hogy mennyit keres havonta, ám nem járt sikerrel: nem tudta megmondani, mennyi pénzből él és azt sem, hogy a magas életszínvonalához havonta mekkora összegre van szüksége.

Van egyéni vállalkozása, de a barátja tartja el, mint mondta, olykor 20 ezret, máskor másfél millió forintot kap tőle.

Az utolsó szó jogával élt:

“Azt megjegyezném hogy én és az ikertestvérem nagyon sok mindenben károsultunk a botrány miatt”

– fogalmazott. A többi vádlott esetében az ügyészség börtön kiszabását indítványozta. A következő tárgyalási napot várhatóan még idén megtartják.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

 • Országunkat egy lóért
  Akárhonnan nézzük, az oroszországi (részlegesnek mondott) mozgósítás bizonyosan azt jelenti, hogy a hivatásos orosz hadsereg nagy bajba került, amely – úgy tűnik – immár nem az egész világon, hanem csak Ukrajnában a második legnagyobb katonai erő.
 • Vatikáni rájder is részt vett az országúti kerékpáros világbajnokságon
  Bár Don Matteo mindenhová kerékpárral ment, az mégis igazi kuriózum, hogy az idei országúti kerékpárosok mezőnyversenyében a 40 esztendős Rien Schuurhuis a Vatikán színeiben állt rajthoz.
 • Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!
  Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni a “karmánk érdekében”, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.
 • Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?
  Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.
 • Magyar György: Semjén doktor törvénymódosítása semmit nem bíz a véletlenre
  Létrejöhet az elvileg független Integritás Hatóság, amelynek feladata például az uniós forrásokkal kapcsolatos visszaélések megelőzése, a jogsértések megakadályozása, leleplezése. Erre azonban van már néhány elvileg „független” szervezet, ilyen például az ügyészség. Mitől lesz jobb a helyzet, ha – az EU-s pénzek elherdálásának elkerülése érdekében – Semjén-javallatra létrejön egy újabb kormányzati hivatal?