Bayer: az ellenzék felült és ránk vigyorog éppen, torz pofával

Bayer Zsolt – a Fidesz megmondóembere – szerint vasárnap nem az történt, hogy egy város lakossága összefogott, megelégelte a pökhendi Fidesz-modort és leszavazta az illiberalizmust. Demokráciát akartak és tettek érte. Bayer szerint az ellenzék felült halottas ágyán.

Ne csapjuk be magunkat!

Magyar Időkben adtak helyet Bayer Zsoltnak, hogy elhöröghesse véleményét a hódmezővásárhelyi polgármester választásról.

“Ideje most megállni egy pillanatra, és elgondolkodni, hogy mi a baj. Mit csinálunk rosszul, mi nem sikerült, mi volt a baja a hódmezővásárhelyi szavazóknak. Ha nem ezt akarjuk megérteni és feltárni, ha ehelyett elkezdünk félrenézni és leginkább hamis magyarázatokat gyártani, akkor nagy baj lesz. Nagyobb, mint amekkorát el tudunk képzelni”

Lendvai Ildikó: Bayer megkésett dührohama

Egyelőre a megmondóember szájába adta a Fidesz-kommunikáció a megszólalás jogát, Orbán hivatalos közösségi oldalának kezelője nem kapott ukázt arra, hogy kitegyen bármit is, csakúgy, mint az MTI, vagy a köztévé.

“Igen, az ellenzékünk halott volt (vagy tetszhalott?), és most felült. A lehető legrosszabb és a lehető legjobb pillanatban. Felült és ránk vigyorog éppen, torz pofával.”

Bayer Zsolték hétmérföldes csizmája – Országjárásba kezd az ECHO Sajtóklub – Nem bízzák a véletlenre

Bayer megpróbálja kihozni a számukra legjobb értelmezést:

“Mondhatnánk, hogy nincs semmi nagy baj, hiszen kicsit odébb, Kiskunhalason ugyanazon a napon nagyon nagyot nyertünk. Ezek a tények. Mégse mondjuk csak ezt. Hanem egészséges ösztöneinkkel nézzünk szembe ezzel a nagyon rosszkor jött vereséggel, ami nagyon jókor jött. Ugyanis jöhetett volna április 8-án is. Előjelek nélkül. És akkor már hiába néztünk volna szembe vele.”

Kíváncsian várjuk, mit lép a regnáló hatalom. A jól bevált megfélemlítést és hülyítést folytatja, vagy irányt vált.

Konok Péter: Undorodom Bayer Zsolttól…

 

3 hozzászólás

 • 2018.02.26 - 08:04
  Közvetlen hivatkozás

  //Mindent bevetettek: elindítottak egy volt szocialista politikust, hogy megosszák az ellenzéki szavazatokat. Márki-Zayt és szimpatizánsait megpróbálták megfélemlíteni, a jelöltet kirúgták az állásából, bekamerázták az utcáját, szórólapon mocskolták azokat, akik támogatták őt. Sorosozás, simicskázás, hazaárulózás folyt a csapból is.

  Nem álltak szóba az ellenzéki jelölttel, vitapartnernek sem tekintették. A kormánypárti sajtóban egészen durva, hazug támadások sorozatát indítottak Márki-Zay Péter ellen. Ezek után hogyan gratulál a rommá vert fideszes jelölt a győztesnek?

  Hegedűs: ” A mai napon, a piszkos kampány győzött a tisztes munka fölött. Gratulálok az ellenjelöltnek” Ellenjelöltnek? Piszkos kampány? – no /

  Válasz
 • 2018.02.26 - 10:41
  Közvetlen hivatkozás

  Zsotika besz**t. Érzi a vereséget. Mi lesz veled zsotika ha kiesik a csecs a szádból?

  Válasz
 • 2018.02.26 - 10:49
  Közvetlen hivatkozás

  Az ne vigasztaljon,hogy Kiskunhalason nyertetek, ott sötétek mint tiborc led világítása. Tisztelet a kivételnek.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük