Czeglédy: Budai Gyula vagy bocsánatot kér, vagy fél millát is fizethet….

Budai Gyula nagy pereskedő hírében áll, de a nyert ügyei számát illetően nem nevezhető sikeresnek. Ez annál is inkább fura, mert jogi végzettsége ellenére úgy tűnik, nem tudja jól megítélni, -vagy nem is ez a célja?- hogy mely esetekből jöhet ki győztesen. Dr. Czeglédy Csaba különösen a bögyében van, többször is bíróság elé rángatta. Íme a legújabb “vesztése”……

“Azért Budai Gyulát is csak utoléri a sorsa:

ha nem tesz eleget a bíróság jogerős döntésének, azaz nem kér tőlem nyilvánosan bocsánatot a hazugságai miatt, akkor a bírósági végrehajtó akár fél millió forinttal is megbírságolhatja, vagy a rendőrséggel fog kopogtatni a képviselő ajtaján, hogy kikényszerítse a meghatározott cselekmény elvégzését.

tudatta Dr. czeglédy.

“Most hogy Gyulánk már nem tudja hívogatni Völner Pál volt miniszterhelyettes haverját,

hogy az simítsa el ezt az ügyet a végrehajtási maffia segítségével, kíváncsian várom, hogy a jogerős ítéletnek való ellenállása esetén a végrehajtó melyik megoldást fogja választani.

Amíg nem teljesít, folyamatosan bírságolható, akár százszor is.

Egyébként szép kis banda ez a Fidesz: ők önként még a bírósági ítéletekben foglaltakat sem teljesítik. Arra valószínűleg nem számítanak, hogy vagyunk páran, akik ezt nem hagyják annyiban.”

Kapcsolódó

 

Czeglédy: Budai Gyula vagy bocsánatot kér, vagy fél millát is fizethet....

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük