Mi történt Müller Cecíliával, hova lett a régi nyunyókázós nagyiüzemmód?

Az országos tisztifőorvos mindenkinek ajánlja a koronavírus elleni oltás harmadik dózisának felvételét. Müller Cecília közölte, bizonyított, hogy a második oltás után három-négy hónappal csökken a szervezet immunvédelme. A tisztifőorvos hangneme a továbbiakban is katonás maradt, sehol a rá eddig jellemző szervilis nyugtatgatás, annak helyét az ijesztgetés vette át. Nem lehetne egyszer, csak egyszer simán tárgyilagosnak és hitelesnek lenni?

Már megint levelet hoz a posta a kormánytól

A hvg.hu és az atv.hu is arról számol be, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő elkezdte kiküldeni a leveleket azoknak, akik még nem kérték a harmadik, koronavírus elleni oltást. Az értesítésben arra hívják fel a figyelmet, hogy a vírus erőteljesen terjed, miközben a korábban kapott védőoltások hatása gyengül, a megerősítő oltás viszont újból magas szintre emeli a védettséget.

Rusvai Miklós virológus megmondja, mikor nem kell a harmadik oltást beadatni

Az ország egyik legismertebb és leghitelesebbnek mondott virológusát  Rusvai Miklóst faggatta az Infostart.  a kutató elmondta, hogy az oltás harmadik dózisa azoknál sem fog semmilyen problémát okozni, akiknek magas az ellenanyagszintjük. Az orvosi utasításokat leszámítva csupán egyetlen esetben nem szükséges a szakember szerint a harmadik oltás.

Erre számíthat a harmadik oltás után

A védőoltások rövidke történetében egyetlen vakcina sem volt, amit annyi támadás ért volna, mint a covid elleni oltást. A világ jelentős része valahogy képtelen elfogadni, hogy ilyen rövid idő alatt is lehet hatásos vakcinát kikísérletezni, és akkor még a legostobább összeesküvés elméletekről nem is beszéltünk. Az alábbiakban megtudhatja, milyen tünetekre  készülhet fel, esetleg, ha megkapja a harmadik oltást is.

Falus András immunológus: súlyos szakmai hiba volt a hatalom részéről az idősebbeknek adni a kínai vakcinát

Falus András immunológus szerint súlyos szakmai hiba volt a hatalom részéről az idősebbeknek adni a kínai vakcinát, úgy véli, harmadikként mRNS-alapú oltóanyagot kéne kapniuk. Falussal egyetért az érintettek többsége is, akik tiltakoznak a Sinopharm ellen, ha felvetődik a lehetősége, hogy azt kapják harmadik oltás ként.