Török Gábor: erre készül Orbán a választással kapcsolatban?

Úgy tűnik, hogy az “Orbán Viktor és társai” tömörülés minden elképzelhető és eddig elképzelhetetlennek tűnő dolgot megtesz azért, hogy az április 3-i választást bezsebelje. Naponta rukkolnak elő újabb karaktergyilokkal, játszák a jóelőre leosztott szerepeket, fegyelmezetten, “ahogy írva vagyon”. Török Gábor politikai elemző közösségi oldala bejegyzésében elgondolkodtató ötlettel állt elő!

Read more

Török Gábor: az elmúlt 12 évben először fordul elő, hogy az egész országot foglalkoztató ügyben láthatóan megosztott a kormány saját szavazótábora

Váratlanul nehéz helyzetbe került a Fidesz a 2022-es választás előtt – mondta a hvg360-nak Török Gábor politikai elemző. Az elmúlt 12 évben először fordult elő, hogy az egész országot foglalkoztató ügyben láthatóan megosztott a kormány saját szavazótábora. a nagyon érdekes gondolatokat tartalmazó beszélgetésből adunk ízelítőt.

Read more

Gyurcsány Ferenc: elmúlt a közös hit, hogy vannak közös dolgok… – Miért pont Novák Katalin?

A beavatatlanok számára meglepően hangzott a szerdai Orbán bejelentés, mely szerint a Fidesz (értsd Orbán Viktor ) Novák Katalint jelöli köztársaságielnöknek a hamarosan leköszönő, mert lejárt a második mandátuma is, Áder János helyére.

Read more

Pin It on Pinterest