De izgi! Orbán miniszterelnök „közönség-felajzás közben” elkeverte a beszédét, de reméljük, délután 3-ra helyreáll a rend

Nem tudni, miért a nagy felhajtás, hiszen aki az elmúlt évben betért egy élelmiszerboltba, az pontosan tudja értékelni 2022-őt. Mit várhat a nép egyszerű gyermeke attól, hogy Orbán Viktor felolvassa előre megírt verzióját? A miniszterelnöki stáb mindent bevet, hogy kíváncsivá tegye a „kerítésen belülieket”, így humorbonbonokkal teletűzdelt klipet is forgattak a főszereplővel.

Akar mélyen áron alul Mandiner-előfizető lenni? Nosza, „black week”-, ki tudja, lehet, hogy „month” van lapnál!

Árukapcsolással egybekötött árleszállítást tartanak kormányközeliék: egyik zsebükből ki, a másikba be lehetne az akció jelszava. A lényeg, hogy minél több olvasó, néző hallhassa, amit szerintük hallani érdemes. Az egyik sarok állandó szereplője a Mandiner nyomtatott és online változata, a másik sarokban minden nap más…..

A Várkert Bazár „jótékonysági koncert mentes övezet”? – Lemondta a kormány Zelenszkij színésztársainak Ukrajnát támogató segélykoncertjét!

Az „Élet győzni fog” című jótékonysági koncerten 2022. június 16-án csütörtökön 19 órától Ukrajna több millió követővel rendelkező, legismertebb színészei, énekesei, művészei lépnek fel. Az a céljuk, hogy a résztvevő magyarok és ukránok közösen fejezzék ki szolidaritásukat a háború áldozataival és támogassák Ukrajna függetlenségéért vívott küzdelmét.