Csak azt érteném, mi a baj a Fidesszel a Néppártban, Magyarország képviselőivel az unióban!

A kormánymédia és a Fidesz-megszólalók mindent elkövetnek azért, hogy közpénzen átnevelőtábor-logikára épülő retorikával belénk verjék, hogy az unió, aminek önszántunkból tagjai vagyunk és bőszen költjük az euromilliárdjait, egyszer csak úgy döntöttek, hogy kicsinálják a magyar népet.

Szegény Orbán, mit tehet mást? Harcol utolsó fillérünkig!

A fentiekkel ellentétben és a sokszor elmondott, leírt indokokon túl talán mindenki megérti az alábbi egyszerű példa kapcsán, hogy alapvetően mi a gond  – nem Magyarországgal, bár felelősségünk van abban, hogy kiket választunk képviselőinknek – a minket ott reprezentálókkal.

Deutsch Tamás, a magyar Fidesz-frakció tagja így jópofizott közösségi oldalán:

Jött is rá – elsőként kitől mástól – az elismerés Bayer Zsolttól:

„Deutsch Tamás egy mondatban mosta fel a padlót Junckerrel Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság isiászos elnöke nemrégiben azt nyilatkozta: szerinte problémát jelent, hogy a Fidesz tagja az Európai Néppártnak (EPP). Deutsch Tamás méltó választ küldött erre a Twitteren.”

Most már érti?

Ön mosolygó arccal fogadná, ha családjában lenne egy mindig pökhendi, alpári kerékkötő, akinek soha semmi nem smakkol, de azt elvárja, hogy folyamatosan kistafírozza? Nem neheztelne rá egy kicsit sem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük