Csillagjegyed nem tartja a száját! Ezt árulja el rólad a testbeszéded?

Oroszlán

Az Oroszlán testbeszéde mi másról szólna, mint arról, hogy éreztesse másokkal pozícióját, helyzetét, ami természetesen mások fölött áll. Testbeszéde határozottságról, erőről, vezetői egyéniségről árulkodik. Ismerőseivel és barátaival közvetlen és nyitott, bátran megöleli őket, és ér hozzájuk. Előadásmódjuk kifogástalan, kézmozdulatai és mimikációja olykor színpadias, drámaias, de kifejezetten beszédes.

Szűz

A Szűzek testbeszéde igazán minimális, alig árul el róluk valamit. Se a rezzenéstelenül, örökké pókerarcot vágó mimikájuk, se a szemük, amikből szinte egyenesen hiányoznak az érzéseik, és a testük is csak komolyságukat, merevségüket, de higgadt, nyugodt természetüket tükrözi. Még ismerőseikkel sem kerülnek közelebbi viszonyba, kerülik a testi kontaktust, csak a párjuk előtt nyílnak meg teljesen. Különben mikor idegesek a hajukat és a körmöket piszkálják.

Mérleg

A Mérlegek testbeszéde visszafogott és keveset árulnak el magukról, emiatt sokszor túl komolynak tűnnek. Ám kézmozdulataik és mimikájuk igen színes és változatos, ami tükrözi intelligenciájukat. Egyébként nagyon barátságosak és közvetlenek tudnak lenni ismerőseikkel és barátaikkal.

Skorpió

A Skorpió testbeszéde a titokzatos, misztikus egyéniségét hivatott tükrözni. Szereti a dolgokat csak sejtetni, semmint egy az egyben elárulni. Nála egy pillantásnak, egy mozdulatnak is komoly üzenete lehet. Elsőre hidegek, komolyak, kissé félelmetesek lehetek, de ismerőseikkel és barátaikkal közvetlenek, nyitottak és barátságosak és szívesen érintkeznek velük. Arcuk és tekintetük rendkívül kifejező, szerelmüket és gyűlöletüket képtelenek elrejteni. Összehangolt kézmozdulataik és mimikáik komplett előadásokat képesek bemutatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük