Rossz hírek érkeztek Demjén Ferencről. Az énekes év elején esett át csípőműtéten, és a rehabilitációja a vártnál lassabban hoz eredményt. Az énekes először áprilisra tervezte a nagy visszatérést, az akkorra beütemezett koncertjeit azonban kénytelen volt lemondani.

Aggódnak a rajongók

Azután májusi visszatérést ígért, de tegnap azokat a fellépéseket is sztornózta. Demjén menedzsmentje ezt azzal magyarázta, hogy az énekes

„rehabilitációs kezelése folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát”.

Azt ígérik, hogy a tavaszi turné elmaradt koncertjeit Rózsi természetesen új időpontban pótolja. A rajongók mégis aggódnak, és nagyon várják vissza az énekest.

Rózsit épp a napi rehabilitációs kezelése előtt csípte el a Bors munkatársa. Hogyléte felől érdeklődött, és arról, júniusban már számíthatnak-e rá a rajongók.

Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok.

Elmondta még, hogy

Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni. (…) Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek.

Demjénre jó ideje rájár a rúd, 2016-ban az Itt élned, halnod kell című rockmusical hangpróbáján darabokra tört a jobb felkarja, amit fémlemezzel és csavarokkal rögzítettek. Mire teljesen rendbe jött, máris újabb balszerencse érte. Tavaly télen megcsúszott a fürdőszobában, és megsérült a válla. Szerencsére akkor csak zúzódásokat szenvedett, és a kék-zöld foltok pár hét alatt elmúltak.

Forrás

Demjén Rózsit megviselte a válás, de köszöni, már jól van

Demjén Rózsit megviselte a válás, de köszöni, már jól van

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét