Sorting by

×

Duracell fidesz-nyugdíjas felpofozta a miniszterelnök-jelöltet, majd büszkén hazagurult – Brávó, regnáló! Ezt akartad!?

Helyszín: 2022, Magyarország, ami előre megy, véletlenül sem toporog helyben, a “hátra” szót pedig nem is ismeri, egyelőre az EU tagországa, játszódik: napjainkban. Szereplők: Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, a hallgatóság és a “felfokozott” nyugdíjas néni.

A regnáló elmúlt 10 éves folyamatos gyűlöletkampánya hatására az amúgy feltehetően becsületes munkában megőszült 70-es néni odáig hagyta hergelni magát a szintén feltehetően vacak életkörülményét enyhítendő, hogy ököllel akart elégtételt venni egy ismeretlenen.

Ez az a bizonyos “kultúra”, amit féltünk mindenkitől….?

Márki-Zay Péter Orosházán “utca-fórumolt“, amikor egy nyugdíjaskorban lévő néni kerekesszékben elé perdült, ócsárolta és megütötte a miniszterelnök-jelöltet azt üvöltve, hogy:

“Mit akarsz itt, te? A k*rva anyádat! Itt alázod az embereket meg az öregeket, mi? Hogy a szádat egye ki…”

Le a kalappal Márki-Zay előtt, aki nyugodtan kezelte a helyzetet:

Én azt hiszem, most már tudják, miről szól ez a választás. Pontosan erről szól ez a választás. A gyűlölet és szeretet között kell választani. Önért dolgozunk!

Dévényi István véleménye

“Üt. A kép, és a néni is.

A kedvenc generációm, amelyik elbaszta a rendszerváltást, aztán megszavazta az MSZP-SZDSZ kétharmadot, aztán a 300 forintos vizitdíj miatt jobboldali lett, aztán elhitte, hogy ő, mint magyar, különb, jobb, több, okosabb, fontosabb minden más népnél, aztán bekajálta, hogy Nyugat-Európában polgárháború van, most meg elhiszi, hogy jobban él, mint egy német nyugdíjas, és legfontosabb problémája a soha nem volt, van, lesz óvodai nemváltó műtét, amiről fél éve még nem is hallott, és most se tudja, hogy miről van szó, de lelkesen gyűlöl mindent, és mindenkit, akit a propaganda célpontként kijelöl.

Ez a választópolgár megütötte az egyik miniszterelnök-jelöltet. Aztán hazagurult, és büszke volt magára. Hát legyetek büszkék magatokra.”

Márki-Zay Péter az éltes hölgy védelmében….

“Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború. Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, amikor az a barátját teszi az ország leggazdagabb emberévé, amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik, és akkor is, amikor az elhibázott és korrupcióval terhelt oltási stratégiája miatt tömegével halnak meg honfitársaink.

Ne rájuk legyenek dühösek! A szomszédaink, a családtagjaink, az osztálytársaink, a munkatársaink ők. Ők is részei ennek a nemzetnek, és vagy közösen leszünk sikeresek, vagy együtt bukunk el.

Dühünk célpontjai kizárólag a budai vár új uralkodói és azok a bűnözők, akik Orbán Viktor segítségével kirabolták az országot. Mi őket akarjuk legyőzni. Azokat, akik loptak, akik tudatosan hazudtak, akik gyűlöletet terjesztettek. Mindenki más a testvérünk. És mindig nyitva lesz előttük az ajtónk.”

– üzente Facebook-oldalán az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Duracell fidesz-nyugdíjas felpofozta a miniszterelnök-jelöltet, majd büszkén hazagurult – Brávó, regnáló! Ezt akartad!?

  • 2022.02.05 - 12:46
    Közvetlen hivatkozás

    Nekem nem testvérem senki, aki pofozkodik, gyalázkodik, választás, propaganda ide vagy oda. Nem utálom az összes fideszest, a legtöbb rokonom is közéjük tartozik, de az olyan izéket, mint ez a mopedes, mélységesen megvetem. Mert mire valaki ilyen korú lesz, már elég tapasztalata lehetne ahhoz, hogy ne folyamodjon erőszakhoz, és ne beszéljen úgy, hogy ki akarjam mosni a száját szappanos vízzel. Ha pedig nem valami elvakult, megtévesztett izé, akkor provokatőr, és akkor végképp nem a testvérem. Ha ugyanezt tenné valaki Orbánnal, a TEK már lekapcsolta volna. Mert amit tett, büntethető. Csak feljelentést kellene tenni. MZP nem fog. Más megtehetné helyette.
    És az is érdekelne, kinek a rokona. Én nem hiszem, hogy ez egy magánakció volt.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.