Egy félrement óvónői sms, és kiderül a frankó? – “Írtam a cigánynak, hogy ma nem kap ebédet a kicsi…”

Biztosan ismerős a szitu: a szemébe halálosan kedves és segítőkész, de ki tudja, mit mond Önről, meg Önről stb., ha nem hallja? Ez történik, (történhet) amikor azok minősítenek, akik valamilyen okból azt érzik, hogy “felettünk” vannak, hogy rájuk vagyunk utalva. Pedig pont ezzel bizonyítják, hogy mennyire elszámolták magukat…..

Egy “eltévedt” sms története….

Az alábbi esetben egy óvónő vétette el a címzettet, de ez bármikor bármelyikünkkel megeshet, attól függetlenül, hogy a telefon melyik oldalán vagyunk. Az ellenszer egyszerű: tiszteljük egymást akkor is, ha az illető nem hallja.

„Írtam a cigánynak, hogy ma nem kap ebédet a kicsi”

– ezt az üzenetet kapta egy óvónőtől sms-ben az egyik édesanya, akinek gyermeke a vereknyei Kaméliová óvodába jár. A dühös szülő a közösségi oldalon hozta nyilvánosságra az üzenetváltást. A

Parameter beszámolója szerint az óvónő tévedésből küldhette el az idézett mondatot az édesanyának. Néhány perccel korábban ugyanis azt írta neki, hogy „fizesse be Jessica ebédjét, mert ma nem kap ebédet”, az üzenetet pedig az óvoda nevével írta alá. A Pozsonyhoz tartozó Vereknye városrész polgármestere, Martin Kuruc a közösségi oldalon reagált a felháborodást kiváltó esetre.

Szeretnék elnézést kérni az óvónőnk durva viselkedéséért. Kategorikusan elutasítom a rasszizmus bármilyen fajta megnyilvánulását. Azonnal léptem, felhívtam az iskolaügyi szakosztály vezetőjét és az óvoda igazgatónőjét

– írta a polgármester, hozzátéve, az igazgatónő már elnézést kért a szülőtől, akivel időközben találkoztak, és megbeszélték a dolgokat.

Forrás

Kapcsolódó

Hihetetlen! A fideszes Pócs János bezárta alkalmazottját a kazánba, majd felgyújtotta! Videón a történet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük