Egy Fidesz-aktivista, aki restelli: “Vona Gábornak gyüjcsük az aláírásokat..”

Még csak az ajánlások összeszedésénél tartunk, de máris elindult a sumákság-cunami, ami várhatóan a választás napjáig csak fokozódik majd. Álcázott Fidesz-aktivista csoportok lepték el az országot!

Restelli, vagy sumákol?

A törökszentmiklósi Boldog Istvánnak valószínűleg az anyaországi fiatalok már nem, az Erdélyből importált fiatalok azonban annál szervezettebben gyűjtik az aláírásokat. A HírTV kamerája feltehetően nem egyedi esettel találkozott, erre számíthatunk a hátralévő két hónapban.

Választási csalás villásreggelinek álcázva!

Nem zavarja őket a bukta

Elérkeztünk a választás manipulálásának arra a fokára, amikor a regnáló már a látszatra sem ad, nem kell neki, hiszen megtehet mindent. Tényleg?

Választási csalás Baranyában – bizonyíték van rá, tehát biztosan nem történik semmi…..

Az alábbi videón jól látható, hogy a HírTV riportere éppen a Mezőtúron ajánlásokat gyűjtő erdélyi aktivistákat kisbuszokkal elszállítani készülő személynek tesz fel kérdéseket, amikor is hirtelen megjelenik az aktivisták egyik vezetője, aki többször megismétli a sokat sejtető kérdést:

„Izraelben vagyunk?”.

Juszt László: Na ezt nevezem én választási csalásnak!

Az ismeretlen férfi ezután megfogja, illetve inzultálja a riportert, majd azt mondja:

„Vona Gábor barátja vagyok. Vona Gábornak gyüjcsük (sic!) az aláírásokat”

Ebben az esetben visszás, hogy mindezt fideszes mellényben teszik.

A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)

Boldog István telefonban elismeri, hogy az ő és a Minority SafePack polgári kezdeményezés számára gyűjtik az aláírásokat az erdélyiek. Előveszi a ronggyá olvasott Fidesz-körlevelet, amiből annak rendje és módja szerint felolvassa a migránsos – Sorosos- ballibes – civiles kampányszöveget.

Így választásozunk mi! Vagyis ők!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük