Ezek a CÖF-ös fiúk -hiába a kánikula- teszik a dolgukat!—  Migránsok fotózzák Budapestet! – írja egy olvasójuk

Az “olvasói levél” formáját választotta a Civil Összefogás Forum, (CÖF) -távol álljon tőlem, hogy megkérdőjelezzem, hogy egy hús-vér honpolgár felháborodását közölték- hogy felvessen egy “égető problémát” Nevezetesen azt, hogy migránsösszeesküvés zajlik Magyarországon.

A CÖF-olvasó…..

“Miközben az emberek gyanútlanul szórakoznak, vagy elfáradva, esetleg munkát keresve életük bajaival vannak elfoglalva, addig migránsok térképezik fel Budapest belvárosát ki tudja milyen célból, illetve sejtjük milyen célból…”

-kezdődik az írás.

“Már a karantén idején felfigyeltem…”

A bősz levélíró a karantén idején, amikor tanácsos volt otthon dekkolni, megfigyelte, hogy menekültnek kinézők fotóznak. Felteszem, mindezt az ablakából látta, hiszen egy CÖF-szimpatizáns biztosan betartotta a miniszterelnök és az operatív törzs erőteljes ajánlását és odafigyelt embertársaira.

“Már a karantén időszak két hónapja alatt megfigyeltem, hogy migránsok szisztematikusan fotózzák, térképezik fel Budapestet és vélhetően az egész országot. Minden alkalommal templom környékén láttam ezen migráns “fotósokat”.

Ellepték a várost….?

A levélíró látott már fotózó migránst a Gellért hegynél, de a Mikszáth Kálmán térnél is, ebből vonta le a következtetést, hogy arabul beszélők fotózzák-videózzák Budapest templomait és a környéküket.

Vigyázzunk – írja az olvasói levél szerzője

“Különösen legyünk éberek és óvatosak Templomaink környékén, Templomainkban! Figyeljük kik jönnek be a Templomba és próbáljuk kiszűrni a gyanús alakokat! Mindenképpen nem csak Facebook-on, hanem egyéb alternatív módon is építsük ki kapcsolatunkat egymás között….”

A mindenre kényesen ügyelő fotókat is mellékelt EGY férfiról, aki valóban arab származásúnak tűnik és fotóz. Azt nem értem, hogy ha megalapozottnak tűnt számára a vád, akkor miért nem értesítette a rendőrséget névvel, arccal? Ők eloszlathatták volna, vagy megerősíthették volna a gyanúját. Nem! Hiszen ez így sokkal sejtelmesebb, homályosabb és elérhető vele az, hogy a nem fehér bőrű, jól szituáltnak tűnő turistákat vegzálják az arra kapható, a CÖF honlapjáról tájékozódók.

Csak gratulálni tudok a levélírónak!

bokros lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük