Kiemelt hírekVoks 2022

Fekete-Győr András keményen beszólt Jakab Péternek

Fekete-Győr

Az újra induló előválasztásnak alighanem továbbra is a Hadházy – Tóth párharc lesz a leglátványosabb része. A hétvégén ebben a témában szólalt meg a rá jellemző “karcossággal” és üzent Jakab Péternek Fekete-Győr András, pártja miniszterelnökjelöltje is.

Bocsi!

A Momentum elnöke szerint Jakab „nyilvánvalóan kellemetlen helyzetbe került” az első miniszterelnök-jelölti vitán, miután Fekete-Győr szembesítette azzal, hogy „a korrupciógyanús Tóth Csaba zuglói támogatása és az elszámoltatás követelése nem férnek össze egymással.”

„Kedves Jakab Péter! Tudom, hogy nem te vagy az egyetlen, aki érintett ebben a kérdésben, ezért is sajnáltam, hogy Karácsony Gergely és Dobrev Klára helyett/nevében te vállaltad magadra a védhetetlent”

– kezdi Fekete-Győr András Facebook-bejegyzését, melyben Jakab Péternek üzen a zuglói MSZP-Párbeszéd jelölt, Tóth Csaba ügyeivel kapcsolatban.

A momentumos politikus felteszi a kérdést: tényleg meglepte-e Jakabot Hadházy Ákos legújabb közlése ebben a témában.

„Tényleg ez kellett ahhoz, hogy egy elszámoltatást zászlajára tűző miniszterelnökjelölt elgondolkozzon a támogatásán?”

– írja.

Még nem késő!

Fekete-Győr figyelmezteti a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét arról is, hogy „még nem késő a magyar korrupcióellenes harc zászlóvivőjének, Hadházy Ákosnak a támogatása” Zuglóban.

„Még nem késő a tisztességes jelöltet választani. Még nem késő a tisztesség oldalára állni”

– jelenti ki Fekete-Győr a bejegyzésben.

Tóth Csaba közleményben reagált, azt írta:

“vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolnivalója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni.”

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Fekete-Győr

 

About Author

Szólj hozzá!