Sorting by

×

Fidesz-éberség – Hamvába hullt az MSZP-s próbálkozás

Az MSZP-aktivisták feltalálták a csőben a lyukat és úgy gondolták, hogy átírják a reptér és a parlament között megmaradt sorosozós-junckerezős-brüsszelezős plakátot az Európai Néppárt frakcióvezetőjének és csúcsjelöltjének Budapestre érkezése alkalmából.

Nem jött be….

A firnyákos kormánypártiak az említett útszakaszt igyekeztek teljesen megtisztítani a kifogásolt gyűlöletkeltő tacepaoktól, de aki dolgozik, téved alapon párat kint felejtettek. Több sem kellett az élelmes MSZP-seknek, átírták azokat.

“Jó Reggelt Manfred Weber úr! Isten hozta Orbanisztánban: Welcome to Hungary! Mi ezzel a korai, rendhagyó köszöntéssel szeretnénk megmutatni, milyen érzés megérkezni az orbáni demokráciába, és egy óriásplakáton szerepelni Sorossal.

Ugye Ön sem kér egy ilyen “demokráciából” az Európai Néppártban? Reméljük, hogy amikor a reptérről megérkezve önmagával szembesül, könnyebb lesz meghoznia a megfelelő döntéseket.”

Akciójuk azonban hamvába holt, mivel – ahogy ők is megírták – a Fidesz

“még Weber érkezése előtt eltakarította a Soros-Juncker plakátokat, persze csak a repülőtér és Orbán irodája közti szakaszon”.

Házhoz menni a pofonért – Weber Budapesten

…talán nem is az EPP-ben van a helyük…

A kormányzati plakátkampányra hetek óta érkeznek a reakciók uniós tisztségviselőktől és az Európai Néppárt (EPP) tagjaitól, amelyek közül mind többen követelik a Fidesz kizárását a pártszövetség soraiból. Erre Orbán Viktor azt mondta hagyományos pénteki rádióinterjújában, hogy talán nem is az EPP-ben van a helyük.

Kisnyugdíjasunk nyílt levele Manfred Webernek

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.