Orbán Viktor három éve folytat gyűlöletkampányt a menekültek befogadása ellen, arra hivatkozva, hogy veszélyesek. Azonban már kiderült, hogy a Fidesz tavaly titokban mégis befogadott 1300 menekültet, miközben elköltött 75 milliárd forint közpénzt, az ellenük való uszításra.

[mnky_ads id=”10551″]

Ha a menekültek befogadását veszélyesnek vélik, akkor csak az a kérdésünk, hogy minek tartják azt a több ezer ukrán és orosz bűnözőt, akiket a magyarokra és Európára szabadítottak? – írja Harangozó Tamás, a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke

[mnky_ads id=”10552″]

A Fidesz bűnözőket szabadít az országra

A Fidesz a magyarok biztonságával nem törődve osztogatja az állampolgárságot magyar gyökerekkel nem rendelkező ukránoknak és oroszoknak. Emellett 20 ezer gazdasági bevándorlót is idetelepítettek. Róluk nem tudunk semmit, csak annyit, hogy fideszes hátterű offshore cégeknek fizettek ki rengeteg pénzt.

Azok a remélt plusz-szavazatok és a pénz tényleg megérnek annyit, hogy bűnözőket szabadítson az országra és Európára?

Az ország biztonságára a Fidesz pénz- és hataloméhsége jelenti a legnagyobb veszélyt

Követeljük, hogy a kormány visszamenőlegesen folytassa le minden egyes kárpátaljai, honosított állampolgár tekintetében a nemzetbiztonsági átvilágítást, és számoljon be a „moszkvai vízumgyár” néven elhíresült botrány kivizsgálásának fejleményeiről.

[mnky_ads id=”10553″]

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét