Sorting by

×

Fricz Tamás cöfögését tovább gondolva: “a Fidesz három irányból, tankokkal, rakétákkal és tüzérséggel tervezi elcsalni a választást”?!

A múlt heti utasításnak -irányelvnek- megfelelve az összes Fidesz-megszólaló egységesen arról beszélt, hogy az ellenzék egy követ fúj Amerikával abban, (is) hogy Putyint azzal vádolja, hogy megtámadja Ukrajnát. Bayer szavaival élve: “…Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”

Bencsik András olvasata

„Amerika ezerrel nyomul, hogy kiprovokáljon egy fegyveres konfliktust”, „de nem akar ez összejönni, mert az oroszok nem ugranak rá”, „egyébként olyan egyszerűen megoldották Kazahsztánban a puccskísérletet, hogy azt majd tanítani fogják a katonai főiskolákon, hogy hogyan csinált hülyét Oroszország Amerikából”.

Hozzátette:

„mindent megtett a NATO Amerika befolyására, hogy kirobbantson, kirobbantasson egy orosz-ukrán háborút, amiből valami csúnya dolog is kisülhetett volna”. Az Orbán–Putyin-találkozó után úgy érezte, közel volt a háború, de Orbán bátorságának hála, az ő közbenjárására megúsztuk.

Aztán tessék!

Tóta W. Árpád közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a “bejelentett választási csalásra”

“Nehéz másképp értelmezni Fricz Tamás cöfögését a Magyar Nemzetben: azt írja, az a vád, hogy a Fidesz el akarná csalni a választásokat, éppolyan abszurd, mint hogy Oroszország meg akarná támadni Ukrajnát.”

“Gondoljunk csak az ukrán–orosz „konfliktusra”: a Nyugat fősodratú erői azzal ordították tele a világsajtót és médiát, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát. Egészen biztosan, 10-én, vagy ha nem akkor 15-én, ha akkor sem, akkor 20-án vagy 32-én. Biden pedig nemrég azt „érezte”, hogy az oroszok támadni fognak. Mindez annak a leplezése volt, hogy valós céljuk Oroszország meggyengítése. Nos, erről szólhat „az Orbán-kormány elcsalja a választásokat” című fake news is. Inkább ők azok, akik beavatkoznak a belső folyamatainkba…” (Magyar Nemzet)

“Eszerint tehát a Fidesz három irányból, tankokkal, rakétákkal és tüzérséggel tervezi elcsalni a választást. Nem mondhatjuk, hogy nem szóltak!”

Kapcsolódó

Fricz Tamás cöfögését tovább gondolva: "a Fidesz három irányból, tankokkal, rakétákkal és tüzérséggel tervezi elcsalni a választást"?!

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.