BulvárKiemelt hírek

Friss, ropogós a májusi horoszkóp! – Vegye, vigye, olvasgassa!

Ez az 5 csillagjegy megbabonázza a férfiakat - Köztük vagy?
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal mindent megbeszélhetsz, amit lényegesnek tartasz. Életed párja is sokkal nyitottabb, mint korábban bármikor. Előfordulhat, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyet jó lenne, ha titokban tudnál tartani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt feszültebbé válhatsz. Pénzügyeid viszont jól alakulhatnak, amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát.

Bak

A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebbé válhat, még az is lehet, hogy vita alakulhat ki közöttetek. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár össze is kötheted az életed. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, a kiadások mellett olyan bevételed is lehet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Kollégával nagyon jól megérthetitek egymást, munka során sikereket érhetsz el, amelyek jó hatással lehetnek a kedélyedre.

Vízöntő

A házasságokban, régi együttélésekben a társad élete olyan kerékvágásban folytatódhat, amely jó hatással lehet a kettőtök kapcsolatára. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagy szüksége lehet a figyelmedre. Nem biztos, hogy mindenben egyetértetek, ezért feszültség alakulhat ki. Kolléga az idegeidre mehet, de az is lehet, hogy a munka során jöhet létre idegtépőnek bátran nevezhető szituáció.

Halak

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy akire régóta vágyakozol, várakozol, hirtelen olyan dologgal áll elő, hogy neked meglepetésedben talán még a szavad is elakad. Nagyon fontos, hogy most minden új dologra legyél nyitott, mert ez vezethet sikerre, jó eredményre, amely elégedetté tehet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

 

horoszkóp

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (1)

  1. […] meleg-, majd hidegfront alakítja időjárásunkat. A kettősfronti hatás a légköri változásokra kevésbé érzékenyeket is megviselheti. Ingerültebbek, feszültebbek […]

Szólj hozzá!