Gyermekálom 2019 dübörgő Magyarországán: „Alig várom már, hogy saját ágyban aludjak!”

Ha ma este lefekszik aludni, egy pillanatra gondoljon bele abba, hogy Önnek mennyire természetes, hogy ezekben a legintimebb pillanatokban egyedül lehet, vagy kedvese mellé bújik, akit szeret. De mit tenne, ha ez a lehetőség teljesen hiányozna az életéből?

Nem mindenkinek adatott meg az ilyen pillanat….

Magyarországon csaknem 50.000 gyermek osztozik testvéreivel közös ágyon, vagy alszik olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést.

Az „Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy”

az Adománytaxi Alapítvány bútor projektje, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi alvóhellyel lássa el azokat a gyermekeket, akiknek anyagi helyzetük és lakhatási körülményeik nem tudják biztosítani a megfelelő alváshoz szükséges feltételeket. Misszióját szem előtt tartva, az Adománytaxi azokat a bútorokat szeretné eljuttatni a rászorulóknak, melyek a fővárosban már feleslegessé váltak, de mások még örülnének azoknak – írják honlapjukon.

Családtámogatás úgy, ahogy tényleg az….

Olyan hátrányos – vagy halmozottan hátrányos helyzetű családok kerülhetnek be a kedvezményezettek közé, akiknél a gyerek(ek) fekvőhelye erősen problémás és/vagy nem megoldott. A támogatás azokban az esetekben valósulhat meg, ahol a fekvőhely törött, hiányos vagy alvásra alkalmatlan és/vagy az egy ágyban alvó gyermekek száma meghaladja az ideális számot. További feltétel, hogy a lakásban legyen elegendő hely az új ágy(ak)nak.

https://www.facebook.com/adomanytaxi/videos/564170974407978/

Hogyan segíthetsz?

  • Ajánlj fel gyerekágyat! Ha van feleslegessé vált, de jó állapotú gyerekágyad, regisztrálj az Adománytaxi oldalán és Budapesten érte mennek.
  • Vegyél egy ágyat online! Ha szeretnél segíteni, de nincs felajánlható bútorod, keress egyet online, kösd össze a tulajjal és az Adománytaxi érte megy.
  • Szállj be a kampány költségébe! Támogasd a kampányt pénzzel, így nem csak a rászorulókat segíted, hanem az Adománytaxi Alapítványt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük