Ha ma este lefekszik aludni, egy pillanatra gondoljon bele abba, hogy Önnek mennyire természetes, hogy ezekben a legintimebb pillanatokban egyedül lehet, vagy kedvese mellé bújik, akit szeret. De mit tenne, ha ez a lehetőség teljesen hiányozna az életéből?

Nem mindenkinek adatott meg az ilyen pillanat….

Magyarországon csaknem 50.000 gyermek osztozik testvéreivel közös ágyon, vagy alszik olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést.

- Hirdetés -

Az „Á-Lom / 1 gyerek, 1 ágy”

az Adománytaxi Alapítvány bútor projektje, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi alvóhellyel lássa el azokat a gyermekeket, akiknek anyagi helyzetük és lakhatási körülményeik nem tudják biztosítani a megfelelő alváshoz szükséges feltételeket. Misszióját szem előtt tartva, az Adománytaxi azokat a bútorokat szeretné eljuttatni a rászorulóknak, melyek a fővárosban már feleslegessé váltak, de mások még örülnének azoknak – írják honlapjukon.

Családtámogatás úgy, ahogy tényleg az….

Olyan hátrányos – vagy halmozottan hátrányos helyzetű családok kerülhetnek be a kedvezményezettek közé, akiknél a gyerek(ek) fekvőhelye erősen problémás és/vagy nem megoldott. A támogatás azokban az esetekben valósulhat meg, ahol a fekvőhely törött, hiányos vagy alvásra alkalmatlan és/vagy az egy ágyban alvó gyermekek száma meghaladja az ideális számot. További feltétel, hogy a lakásban legyen elegendő hely az új ágy(ak)nak.

Mucsi, a Mikulás – Adománytaxi kampányfilm

?? "Alig várom már, hogy a saját ágyamban aludjak!” – te is érezted már ezt, ugye? ???? Magyarországon csaknem 50 000 gyermek osztozik testvéreivel közös ágyon, vagy alszik olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést.??????????? Támogasd az Adománytaxi Á-Lom kampányát, hogy minél több gyermek tapasztalhassa meg, milyen saját ágyban aludni! Mert ami neked már felesleges, az másnak még lehet az álom. ????Részletek: http://alom.adomanytaxi.hu ??A videót a 235 Productions koprodukciójában a SoulCase Studio készítette.

Gepostet von Adománytaxi am Mittwoch, 2. Oktober 2019

Hogyan segíthetsz?

  • Ajánlj fel gyerekágyat! Ha van feleslegessé vált, de jó állapotú gyerekágyad, regisztrálj az Adománytaxi oldalán és Budapesten érte mennek.
  • Vegyél egy ágyat online! Ha szeretnél segíteni, de nincs felajánlható bútorod, keress egyet online, kösd össze a tulajjal és az Adománytaxi érte megy.
  • Szállj be a kampány költségébe! Támogasd a kampányt pénzzel, így nem csak a rászorulókat segíted, hanem az Adománytaxi Alapítványt is.

Gyermekálom 2019 dübörgő Magyarországán: „Alig várom már, hogy saját ágyban aludjak!” 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét