BanánköztársaságKurír Kacsa

Gyurcsány a mecseki gyújtogató! – Álhírtudósítónk jelenti…..

A szopófantom újra támad, avagy háttérben a Gyurcsány szál! - Álhír tudósítónk jelenti

Ma ismét sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről, amelyen a kormányzatot Pintér Sándor belügy, hadügy, oktatási, sztrájkügyi, tüzifa ügyi, iskola fűtési és tűzoltási miniszter képviselte. Álhírtudósítónk a helyszínről informált.

A legfontosabb téma persze a pécsi, mecseki erdő és bozóttűz volt, amiben házak is leégtek

Pintér újságírói kérdésre beszámolt róla, hogy a gyújtogató elkövetőt példás gyorsasággal fogták el az ő utasítására a rend őrei. Éppen a Budapest-Keleti pályaudvaron szállt le a Pécsről induló Mecsek expresszről, amely eltévedt ugyan kicsit a Balaton felé, de este hétkor azért megérkezett a fővárosba. Gyurcsány kezében megtalálták és lefoglalták a piros benzines kannát, amit a gyújtogatáshoz használt. Vörös csillag is volt rajta! Előállították a Teve utcába, ahol azonnal meg is kezdték elszámoltatását.

Először persze tagadott….

De aztán szembesítették Pelikán József tanúval, aki kisnyugdíjasként az Orfűn levő Pécsi-tó gátját őrzi. Ő éppen szabadnaposként sétált a Mecseken, amikor meglátta a volt miniszterelnököt kezében a piros kannával. A tanú “akkor még nem tudta”, hogy gyújtogatni megy az elkövető, de pár perc múlva felcsaptak a lángok.

A nyomozást segítette Pataki Attila gabonakör közepén állási államtitkár, aki kiváló interplanetáris kapcsolatokkal rendelkezik és éppen egy Marsról érkező küldöttséget várt a Mecsek lábánál lévő szántóföldön.

A marslakók az űrből készített felvételeket adtak át neki, amiken jól kivehető volt Gyurcsány,

aki szemüvegének lencséjével, a napfény segítségével gyújtotta fel éppen a mecseki avart. A gyanúsított persze tagadott, de aztán az elébe tárt bizonyítékok hatására megtört és beismerő vallomást tett. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsított eljárásban, úgynevezett bíróság elé állítással intézzék az ügyét, tehát a jövő héten már meg is lesz a tárgyalás.

A bíróság valószínűleg enyhítő körülményként fogja értékelni, hogy nem az imperialista, hanyatló Nyugatról beszerzett drága benzint használt, hanem magyar rezsicsökkentettet, ársapkával.

A Pécsi Törvényszék elnöke tudósítói kérdésre elmondta, hogy a tárgyaláson az egyik ülnök a neves, független újságíró, Bayer Zsóti lesz. Aki pártatlanságát igazolandó a HÍRTV-ben tartott műsorában meg is üzente Gyurcsánynak- “Most megdöglesztahóhomokosqrvapecérkomcsi a vármegyei börtönben!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss híreink!

About Author

Szólj hozzá!