Gyurcsány Ferenc 2,5 év után pert nyert a Pesti Srácok ellen — a választás azonban 2018-ban volt!

A bíróság és az ő malmai ugye lassan őrölnek! A Pesti Srácok a legutóbbi választás előtt hangzatos szalagcímben vádolta „pénz cipősdobozban szállításával” Dr. Czeglédy Csabát, aki a „rakományt” Gyurcsány Ferencnek vitte, hogy abból politikusokat fizessen le. 2020-ban kimondta a taláros testület, hogy ez nem volt igaz. A választás viszont 2018-ban újabb 4 évet biztosított a Fidesznek.

Nyakunkon a 2022-es voksolás…..

Borzasztóan naivnak kell lenni ahhoz, hogy azt feltételezze valaki, hogy a fent leírt eseten felbuzdulva az elkövetkező 1,5 évben nem várható hasonló hasonló vádaskodás, amiről idő teltével kiderül, hogy „mellényúlás”, a pert megnyeri a megvádolt, ám akkorra újra egy választási ciklus közepén járunk majd.

Czeglédy Csaba közösségi oldalán számolt be az újabb pernyerésről:

„Már megint hazudtak

Az ellenem folytatott koncepciós eljárást a fideszes propagandasajtó, élükön a legaljasabb brigáddal, a PestiSrácokkal, a barátaim, szövetségeseim ellen is megpróbálta felhasználni, ezzel is befolyásolva a 2018. évi országgyűlési választásokat.

Ennek volt része az a hazugság is, hogy én Gyurcsány Ferencnek cipős dobozokban hordtam pénzt, hogy ő más politikusokat le tudjon fizetni.

Gyurcsány Ferenc jogi elégtételt vett, a napokban jogerősen pert nyert a Pesti Srácok ellen. Természetesen a mi ügyvédi irodánk képviselte a perben.

Érdekességként íme, mivel védekezett a gyáva PestiSrácok:

“Alperes szerint az az állítás, hogy valaki más megbízásából cipős dobozban pénzt, vagy más értékes holmit visz el valahová, a pénz tulajdonosára nézve nem sértő. A cipős dobozt a köznyelv nem köti össze a nokiás dobozzal, ez utóbbi egy konkrét ügyben egy vádlott részéről elhangzott közlés volt, emiatt épült be a köztudatba a korrupció szinonimájaként, a cipős doboz kifejezéshez azonban pozitív jelentés tartalom társul, a Baptista Szeretetszolgálat hosszú évek óta minden karácsonykor cipős doboz akciót hirdet rászoruló gyermekek támogatására, erre utalt alperes alátámasztva érdemi védekezését a körben, hogy nemcsak pénz, illetve jogellenes ügyletből származó pénz szállítható cipős dobozban.”

Szerencsére nem sikerült hülyére venniük a bíróságot:

“Az alperesi érvek súlytalanok voltak mind a kijelentés sértő jellege hiánya körében – a jótékony célra történő cipős doboz felhasználás a Baptista Szeretetszolgálat részéről nem vonható párhuzamba cipős dobozban szállított pénzzel politikai ellenfelek lefizetése tevékenységével felperes részéről.”

A perekben azt tapasztaljuk, hogy ők nem is úgy értették ám, semmi rosszat nem akartak írni, nem is értik, mi a probléma. Kretén egy társaság.”

Vásárhelyi Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük