Az európai szélsőjobb üdvöskéje, Orbán kebelbarátja, Heinz-Christian Strache, az osztrák Szabadságpárt elnöke, a szövetségi kormány alkancellárja egy korrupt disznó. Orbán és Strache. A zsák megtalálta a foltját.

Marine Le Pen orosz pénzügyi kapcsolatai ismertek. Salvininek is zavaros pénzügyei vannak. Orbán szétlopta az országot.

- Hirdetés -

Ezeknek a nacionalista politikai, történelmi szédelgőknek

valójában egyetlen bajuk van Brüsszellel: nem tudnak szabadon lopni. A nemzet, a hagyományos kultúra nevében szónokolnak, de csak a zsebükre és korrupt hatalmukra gondolnak.

Akik ezek után is rájuk szavaznak, azok a lopásra voksolnak. Nem szabad és erős nemzetekre, hanem korrupt politikusokra.
Jó reggelt!

Forrás

Előzmény, ha valaki lemaradt volna róla:

Alighanem az év politikai botránya tört ki péntek este Ausztriában, miután két rangos német lap, a Spiegel és a Süddeutsche Zeitung videófelvételeket mutatott be egy 2017-es ibizai találkozóról. A szélsőjobboldali Osztrák Szabadságpárt vezetője, az azóta alkancellári rangra emelkedett Heinz-Cristian Strache a választások előtt néhány hónappal, egy hosszú italozós estén zsíros közbeszerzési győzelmeket ígért az állítólag Putyinhoz bekötött orosz nőnek, ha az megveszi Ausztria legbefolyásosabb bulvárlapját, és a kampányban Strache eszközévé teszi.

Magyar szempontból különös bája van annak a résznek, amikor Strache arról beszél, hogy orosz segítséggel orbanizálni szeretné az osztrák médiát:

„Olyan médiakörnyezetet szeretnénk kiépíteni, mint az Orbáné” – mondja az orosz „befektetőnek”.

A videóból részleteket lehet megnézni a Spiegel oldalán, a sztori egészét pedig németül és angolul is el lehet olvasni a Süddeutsche Zeitungon. A két lap egyaránt megkapta a videókat, és közösen dolgozták fel őket.

A két lap megkeresésére Strache első körben azt reagálta, hogy

„semmilyen ígéretet vagy előnyt nem kapott ezektől az emberektől”

se ő, se az FPÖ, illetve hangsúlyozta, hogy

sok alkohol fogyott az este folyamán, és profi tolmács nélkül a nyelvi akadályokat sem tudták leküzdeni.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét