Gyurcsány "tűrte, amíg tűrhette": Orbán ne csak a pártszimpátiát rögzítse, hanem a szurkolói elkötelezettséget és a származást is! - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyurcsány “tűrte, amíg tűrhette”: Orbán ne csak a pártszimpátiát rögzítse, hanem a szurkolói elkötelezettséget és a származást is!

Gyurcsány Ferenc úgy érezhette, hogy “tűrte, amíg tűrhette”, de amikor Orbán Viktor csütörtöki monstre kérdezz-felelkén arról beszélt, hogy a száz leggazdagabb magyar listájában több a baloldali, mint a hozzáhű, akkor elszakadt a cérna.

Hirdetés

“Nem tudom miért éri be ennyivel…”

Sajtóértesülések szerint tegnap a kormányfő azt mondta a 100 leggazdagabb üzletemberről készült lista kapcsán, hogy ő csak annyit tud megállapítani, hogy a listán szereplők 80 százaléka „még mindig” baloldali, a cél pedig az egyensúly lenne. Nem tudom miért éri be ennyivel.

Igenis minden szakmában, minden foglalkozási csoportban legyen az a cél, hogy egyenlő arányban legyenek bal- és jobboldaliak. Liberálisokkal, zöldekkel, mindenfajta elfajzott népekkel ne foglalkozzunk.

Hogyan fogjuk ezt elérni?

Ez nagyon egyszerű. Mindenkinek a személyi igazolványában rögzítsük pártszimpátiáját. Ennek figyelembevételével keressünk embereket különböző állásokra.
Köszönjük jelentkezését, maga mindenben megfelel, de sajnos már sok a jobbos nálunk, most balos hitű embert kell felvennünk. Kezet csókolom, a viszontlátásra.

Aztán mondjuk négy évente egyszer lehet partszimpátiát valtani. Persze jelentős illeték fizetése ellenében.

De nem elég számon tartani a pártszimpátiát. Rögzíteni kell a hitbeli meggyőződést, a felekezeti hovatartozást, a szurkolói elkötelezettséget, a származást. Nehogy a szanszkritek számarányuknál kisebb mértékben legyenek a bölcsődei dadusok között. Így lesz igazságos a világ Orbán szerint. Vagy inkább így lesz állatkert az ország. Mert minden tévére kettő bölömbikának kell jutni.

Miért? Mert. Kuss.”

Aki azt hiszi, hogy ez nem így megy….

Már megint a politika tette be azt a bizonyos szőrös lábát egy olyan területre, amihez semmi köze nincs – elméletben, egy normálisan működő demokráciában. Elvették Galla Miklóstól a Karinthy-gyűrűt, mert “a tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia értékrendjével”. És szép gyorsan megérkeztünk az ’50-es évekbe!

Pontosan nem lehet tudni, mi áll a döntés hátterében….

A humorista értetlenül áll a történtek előtt, félreértésre is gyanakszik. Galla Miklóst ez év februárjában értesítette az MTVA, hogy idén ő kapja a kiemelkedő teljesítményt nyújtó humoristáknak odaítélt elismerést, a Karinthy-gyűrűt

– írta az Index. Ezzel egyszersmind lehetősége volt mérlegelni, hogy elfogadja-e ez elismerést, amire ő boldogan mondott igent.

Szerdán azonban érkezett egy e-mail…

Az aláíró szintén az MTVA-tól Dobos Menyhért, az elismerést alapító Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója aláírásával újabb email érkezett, miszerint visszavonják tőle a díjat.

„Ezúton értesítem, hogy a szakmai kuratórium döntése értelmében 2021. évben nem Ön részesül a Karinthy-gyűrű-díjban, mivel közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével.”

“Mélytorok” szerint….

Galla MTVA-beli informátora arról tájékoztatta,

valójában arról van szó, hogy politikai berkekben az az álhír terjed, miszerint csatlakozott Karácsony Gergely mozgalmához.

Ha az informátor nem téved és valóban a fent említett ok miatt vált vállalhatatlanná a NER-nek a díjazni kívánt, akkor sokkal nagyobb a baj, mint, hogy egy irodista elnézte a neveket.

Ez esetben arról van szó, hogy aki nem vuduzott fideszes, az nincs is.

 

gyurcsány

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány “tűrte, amíg tűrhette”: Orbán ne csak a pártszimpátiát rögzítse, hanem a szurkolói elkötelezettséget és a származást is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.