Százszázalékos sikerrel működik az új rákterápia a rákos sejtek kezelésénél. AStanford Egyetem kutatói módszerének lényege, hogy közvetlenül a rákos daganatba fecskendeznek be egy immunerősítő keveréket, ami aktiválja a T-sejteket.
[mnky_ads id=”10553″]

A rákterápia – kísérlet teljes siker volt: 90-ből 90 egeret sikerült teljesen kigyógyítani a rákból.

A terápia annyira eredményes, hogy még az áttétek is megszűntek az egerek szervezetében. A módszer sokféle rák ellen sikeresnek bizonyult.
[mnky_ads id=”10552″]
Nagy előnye, hogy egészen kis mennyiségű hatóanyaggal sikerült kiváltani a tökéletes immunreakciót, amely ráadásul célzott, vagyis a hagyományos kezelésekkel szemben nem terheli le az egész szervezetet.

- Hirdetés -

“A két hatóanyag együttes alkalmazásakor azt tapasztaljuk, hogy az egész testben megszűnnek a tumorok. Így ezzel a módszerrel kikerülhető a tumorspecifikus terápia keresése, és nem kell a páciens teljes immunrendszerét aktiválni”

– mondta Ronald Levy onkológus professzor. Az egyetem részletes közleményét itt olvashatják.

Remélhetőleg, mire a kisérleti időszaknak vége, hazánkban is normalizálódik az egészségügy helyzete és a várólista sem lesz képes gátját állni az eredményes terápiának.
[mnky_ads id=”10551″]
(forrás: 444.hu)

Méhnyakrák és Fidesz-kampány? Brávó, Csöbör Katalin!

A Fidesz kormány újabb pofátlan hazugsága: Magyarországon az egyik legrövidebb a műtéti várakozási idő

 

1 hozzászólás

  1. “Remélhetőleg, mire a kisérleti időszaknak vége, hazánkban is normalizálódik az egészségügy helyzete és a várólista sem lesz képes gátját állni az eredményes terápiának.”
    Mi az, hogy normalizálódás? 2008-ban a népek arra szavaztak, hogy ilyen minőségű legyen az egészségügyünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét