Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke, egyben Wittinghoff Tamás ellenlábasa a választáson, engedte el a lufit, miszerint, ha Borkainak le kellett mondania, akkor mondjon le Wittinghoff Tamás is, méghozzá nem másért – jutott a közszolga végső következtetésére – mint szexbotránya miatt.

Czuczor úr! Végig gondolta ezt?

Először is szögezzük le, Borkai Zsoltnak nem azért kellett lemondania már sokkal régebben, mert kikerült róla a “vivőanyagként” szolgáló videó, hanem azért, mert korrupcióval erősen vádolható.

 

Ebbe is érdemes belenézni, ha az igazi okokat keresi az olvasó:

Másrészt….

Egyenlőségjelet tenni a fent említett és Wittinghoff Tamás, Budaörs újraválasztott polgármestere között elég nagy ostobaság, de főleg hatalmas Fidesz-csúsztatás. Czuczor közszolgának azt kéne végiggondolni, hogy hová lenne szeretett pártja, ha mindenki távozna a közéletből, aki félrelépett. Akiknek le kéne lépni, nem a fenti indokból kellene megtenniük.

Azt is felhozta a fideszes önkormányzati képviselő habókos ötlete indoklásaként a Pest Srácok oldalán, hogy

“a Fidesz budaörsi elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy kövesse a győri polgármester példáját és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet

“békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását”.

Czuczor Gergely megjegyezte: arra kérik a budaörsi politikai szereplőket, társadalmi és civil szervezeteket, egyházakat, hogy határozottan álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

Lehetetlen helyzet, hogy a szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek, vagy ő képviseljen bennünket ország-világ előtt. Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs”

Háttér

Wittinghoff Tamás az Azonnalinak adott interjújából idézünk:

“Biztos abban, hogy az önről kikerült szexvideó a Fidesz-KDNP műve, nem pedig valaki egyéni haszonszerzés céljából készítette, mondjuk, hogy pénzt szerezzen öntől?

Ebben az ügyben először bocsánatot kértem, s természetesen feljelentést tettem. Pontosan tudom, hogy mi, miért és hogyan történt. Ha belegondolunk, hogy fél évvel a választás előtt ezzel a felvétellel igyekeztek zsarolni, rábeszélni arra, hogy ne induljak az önkormányzati választáson, majd a választás előtt két héttel vetik azt be, nagyon butának kell lenni, hogy ne értsük az összefüggést.

Már akkor feljelentést tett, amikor ezzel megzsarolták?

Feljelentést akkor tettem, amikor a megfelelő bizonyítékok már a rendelkezésemre álltak.

A napokban napvilágot látott a győri fideszes polgármester, Borkai Zsolt szexvideója is. Együtt érez Borkaival?

Határozottan visszautasítom, hogy a két ügyet párhuzamba állítsuk. Engem előre megfontolt szándékkal csapdába csaltak, és a hazugságokkal ellentétben a szexért nem fizettem. Csak magánéleti vonatkozása van. Viszont az alapján, amit a másik ügyről egyelőre tudni lehet, ott már súlyos korrupcióról, sok milliós útról és sok szereplős orgiáról szólnak a hírek. Nem egyszerűen magánéleti ügyről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét