Gajda Péter polgármester és a „megbotlott” kezek – csak így juthatott Lackner bizottsági helyhez

Gajda Péter, Kispest szocialista polgármestere szerint csak a listacsere lehetett az oka annak, hogy a kokainbotrányba keveredett volt MSZP-s Lackner Csaba bizottsági helyhez jutott. Meg kellene fontolni az időjárás és a debil papiros felelősségét is, nem polgármester úr?

Az a hülye papír…..

Mérce információi szerint a momentumos képviselők egy másik listát kaptak kézhez a bizottsági helyekről, mint amiről végül az ülésen szavaztak, és az eredeti listán még nem szerepelt Lackner Csaba. A momentumos Paróczai Anikó, miután a testület Lacknert beszavazta a szociális és lakásügyi bizottságba, jelezte Gajda Péter polgármesternek, hogy problémás ez az eljárás. A polgármester úgy reagált, véletlenül hibás listát nyújtottak be, és újra fognak szavazni a bizottsági helyről.

A Momentumtól a portál úgy értesült, Kispesten a megismételt szavazás után Lacknernek semmi pozíciója nem lesz, a helyét pedig pont Paróczai fogja átvenni.

A kispesti közgyűlés alakuló ülését

egyébként botrány kísérte: az ülésteremben többen táblákkal tiltakoztak az időközben az MSZP-ből is kizárt képviselő ellen, aki végül hangos anyázás és fütyülés közben vette át megbízólevelét.

Az ülés után az újságírók szerették volna megkérdezni Lackner Csabát, hogy ő szerepel-e a Magyar Nemzet és a Hír TV leleplező felvételein, de egyetlen kérdésre sem válaszolt. Beszállt a Mercedesébe és elhajtott. A politikus korábban igazságtalannak nevezte kizárását a pártból, és azt mondta, őt is megilleti az ártatlanság vélelme.

Amiről nem szólt Gajda polgármester….

A csütörtöki Erdogan-látogatás alkalmával Emine asszonnyal, a török köztársasági elnök nejével közösen látogatott el egy kerületi óvodába, ami kérdéseket vetett fel a közvéleményben. Erről nem nyilatkozott a polgármester.

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Gajda Péter polgármester és a „megbotlott” kezek – csak így juthatott Lackner bizottsági helyhez

  • 2019.11.09 - 20:04
    Közvetlen hivatkozás

    Kérdezném(!),mert nagyon kíváncsi vagyok: nem lehetne e gajda pétert analizáltatni agyilag. Minden rendbe van? – ennél a kreténnél?!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük