Sorting by

×

Hadházy: “Fekete nap volt ez, de legalább már nem kell arról beszélgetni, hogy minek is nevezzük Orbán Viktor rendszerét!”

Nem kevesebbről szavaztak kedden a “bátrak” és a még náluk is “bátrabb függetlennek mondottak”, mint, hogy több ezer milliárd közvagyonból válhasson alapítványi tulajdon, mely alapítványok élén Fidesz-potentátok trónolhassanak. A kétharmadhoz szüksége volt Orbán Viktornak, a regnálónak némi segítségre, amit készséggel biztosított néhány sehová nem tartozó.

“Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter)

Ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége

hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán.

Új bejegyzésében azonban tovább ment…

Ezer milliárd forint = 1.000.000.000.000.- forint

“A valóságban ennél jóval többet loptak ki a közvagyonból egyetlen délelőtt. Ez csak az a pénz, amit részvényekben vagy más tulajdonrész formájában adtak a fideszes

„vagyonkezelő alapítványoknak”.

De ezen felül rengeteg, egyelőre felbecsülhetetlen értékű ingatlant és ingóságot kaptak,

Lázár János például a mezőhegyesi ménesbirtokot kapta örökös hűbérbe. Ezt pedig innentől kezdve szabadon tovább is adhatják. Az úgynevezett alaptörvényt már jó előre módosították, hogy az alapítványokban landolt vagyon ne számítson közvagyonnak.

Bár a „lopás” szóval lehet legegyszerűbben leírni ezt a helyzetet, valójában sokkal nagyobb a baj

Orbán Viktor megszüntette a modern államot. Innentől kezdve nincs szükség parlamentre vagy kormányra (a saját kabinetjére se, hiszen formailag annak sincs már befolyása a kiszervezett vagyon felett). Letisztult formájába jutott a magyar újfeudalizmus: kizárólag Orbán van és a személyes lojalitás alapján a kurátori székekbe ültetett urak, akiket valójában leváltani sem lehet.

Fekete nap volt ez, de legalább már nem kell arról beszélgetni, hogy minek is nevezzük Orbán Viktor rendszerét!”

 

orbán

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.04.28 - 06:54
  Közvetlen hivatkozás

  Maradt még valami, ami a hatalom által mélységesen lenézett népé? Vagy már sikerült orbánnak, és maffia-bandájának mindent ellopnia? Valószínűleg orbán úgy fog bevonulni a történelembe, mint a legnagyobb tolvaj. A 11 év garázdálkodásuk alatt sikerült a béka segge alatti mély gödörbe vinni az országot. Ennek a rablóbandának jövőre takarodnia kell. Azért mi, a kisemberek bízunk benne, hogy amit ez a genyó banda ellopott, azt valamilyen jogi úton semmissé lehet tenni. Ha belegondolunk, hogy az a rengeteg pénz, amit elloptak, azt az országra fordították volna, most talán mi is az elsők között lennénk, és nem Európa majd’ utolsó helyén kullognánk. Hiszem, hogy a karma működik, és orbán azért a sok rosszért, amit ebben a nyomorult országban művelt, a karmája utoléri, és keményen megbünteti

  Válasz
 • 2021.04.28 - 15:34
  Közvetlen hivatkozás

  Sajnos, ahhoz, hogy 22-ben nyerjen az ellenzék, és visszaszerezzék a magyaroknak ami a magyaroké, az is kellene, hogy mindenütt legyen legalább 2 ember a szavazókörökben, és egy-kettő odakinn, aki figyel, és látja, ha láncszavaznak vagy más disznóságot csinálnak, és nem hiszem, hogy ezt meg tudják oldani.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.