Kerítésen innenSport

Hiába, no! Fideszes közszolgák ott “comboskodnak a dolgok ütőerén”…! – A szerdai demostrációtól hangos nap estéjén államcsönd….

Hiába, no! Fideszes közszolgák ott comboskodnak a dolgok ütőerén...! - A szerdai demostrációtól hangos nap estéjén....

A szerdai eseménydús nap vége felé, amikor még javában zajlott sokezer ember részvételével a KATA-törvény miatt kirobbant elementális felháborodás miatti tüntetés és a tömeg éppen a Karmelita kolostor előtt énekelte a himnuszt, hátha a folyton folyvást értük güriző miniszterelnök kidugja az orrát, a fidesz prominensei sem voltak restek, posztolgattak közösségi oldalaikon. Hogy miről?

Varga Judit, a hős honvédő szerda éjjel erről….

“Első akadály…”

A kommentekből…

“Slovant is kiutjuk!”

“Gondolom a Fradi tábornak pont egy Diósgyőr szurkolóra van szüksége”

“Dolgozni is szokott Mrs.President? Mert a Forint árcédulákon nem látszik…”

“Most ez a legfontosabb?”

“Rezsicsökkentés!”

Hoppál Péter, egyházzenész, kulturális államtitkár

Budapest ma zöld-fehér! 5-1-re győzött a Fradi! Gratulálunk! Tovább, előre a BL-ben!

Deák Dániel, a Megafon-kreatúra legalább megemlíti...

“Itt többen vagyunk, mint a baloldali dzsemborin…”

A hozzászólásokból….

“”Ha a baloldal nyer, megszorítások lesznek, adókat fognak emelni, háborús helyzetbe sodorják az országot, és eltörlik a rezsicsökentést!” Három hónappal később: Megszorítások ✅ Adóemelések ✅ Háborús veszélyhelyzet ✅ Rezsicsökkentés megszüntetése✅ Baszki, nyert a baloldal!”

“Ez egy szép ”vakkantás” volt. Tisztelettel !”

“Deák Dániel a döjfösség még visszafog ütni.”

“Biztos rezsi csökkentése nélkül megy a villany”

“Szereted a külföldi focit? Már csak 1 magyar van a fradi csapatában a pályán! Adjunk már valami más nevet ennek a csapatnak, ne szégyenkezzünk a magyar fradi után! Más név javaslatot kérek: migricsapat a fradioályán!”

“Danesz. Fidesz parti vagyok az ellenzekkel szemben, de Magyarországnak azert nem kellenek az olyan bologato janosok mint te. Minden fasza amit a kormány csinal ugye!? Egy elemzonek nem az lenne a dolga hogy realisan nezze ?? Kumma unalmas folyamatosan azt olvasni h a fidesz tokeletes amikor mindenki tudja hogy nem. A tuntetoket meg nem gunyolni kene, hanem komolyan venni, mert az ellenzeki csicskasokat leszamitva atlag paraszt emberek voltak kint.”

<<< Friss híreink! >>>

Mindeközben….

Helyzetkép 23.30: a tüntetés még mindig tart. A tömeg a Karmelita Kolostornál….

Rohamsisakos rendőrök állták el több ezer tüntető útját a budai Várban, ahol Orbán Viktor miniszterelnöki kormányirodája működik a Karmelita kolostorban. A rendőrök a Dísz térnél állították meg a demonstrálókat, akik így nem tudtak közel menni a kormányfő hivatalának épületéhez. A tömeg demokráciát követel, magasabb fizetést a rendőröknek, de azt is skandálják, hogy „elkúrtad”. Hangosbeszélőn arra szólították fel az embereket, hogy a Mátyás templom irányába hagyják el a helyszínt.

“Újabb Himnusz éneklés. Elhangzott az Éjjel soha nem érhet véget is. Zúg a minden nap itt leszünk, és a minden nap tüntetés skandálás is.”

About Author

Szólj hozzá!