Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 27., csütörtök

Elárulod a csillagjegyed? Cserébe megmutatjuk, hogy mire számíthatsz még idén?
fotó: pixabay
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Lobbanó

Önre ma különös találkozás vár, a véletlen, amely a Sors szerepében jelenik meg, váratlan felfedezéssel örvendezteti meg. Oroszlánszívét egész egyszerűen lángra gyújtják. Meglepetéssel veszi tudomásul, hogy valaki annyira felkeltette az érdeklődését, hogy képtelen ellenállni a kísértésnek. Persze megint Önt választották és nem az Oroszlán tette meg az első lépést. Sebaj, hamar lehűti szenvedélyét a gyors siker!

Szűz 08.24. – 09.23. – Ragyogó

Elsősorban az érettségiző Szüzeknek lesz ma csodálatos napjuk. Olyan könnyedén veszik az írásbelit, mintha előre tudták volna a kérdéseket. Csak nem ma is kiszivárgott valami….? S, ha Ön már kinőtt a diákkorból, valószínűleg szakmai sikerekre számíthat. Egy biztos: Ma a Szüzek megérdemelnek egy szép, feledhetetlen estét. Legyen az házibuli, vagy bármilyen más vigasság. Jó szórakozást!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Kreatív

Ez a nap elsősorban a művészetek területén jeleskedő Mérlegeké! Megjegyezzük, hogy bármivel foglalkozik is, lehet szakmája művésze! Sikerélményük lehet azoknak is, akik nincsenek megáldva különleges művészi képességekkel, csupán jó ízléssel próbálják berendezni, megújítani lakásukat. Egy jól kiválasztott függöny, néhány cserép virág csodákra képes! Az is feldobja, ha varr néhány párnát, vagy kicseréli a lámpaernyőt. Ne álljon meg itt, van ott klassz örlet, ahonnan ez jött!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Reménykeltő

Nem kell aggódnia, a csillagok állása szerint most jó passzban van, kedvező szelek dagasztják vitorláját. Ám ne bízza el magát, nem kizárólag az Ön zsenialitásának köszönhető, hogy ennyire jól alakulnak a dolgai. A háttérben befolyásos segítője támogatja, akinek kilétét még nem sikerült felfednie. Egyelőre ne is kísérletezzen ezzel.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.