Hiszi, nem hiszi! 2019. szeptember 2., – Napi horoszkóp a „kezdődik a suli” jegyében!

Vannak az évben jeles napok, ilyen az őszi  iskolakezdésé is. A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai Rebeka és  Dorina napján, nap kél 6:04, nyugszik 19:22.

Kos 03.21 – 04.20. – Kitűnő

Tudása, tehetsége újabb elismerésben részesül, alkotóereje töretlen. Itt az ideje, hogy családjával, vagy partnerével megbeszélje a nyaralás alatt történteket.

Bika 04.21. – 05.20. – Élveteg

Csak nem tud betelni azzal, ami gyönyörűséget a test adhat. Talán túlzásba is viszi, ahogy habzsolja az életet! Ha megürült a pohár, nyomban tölt magának megint és fenékig üríti az édes nektárt. Még az sem hűti le, amikor pénzügyi helyzetét számba véve kiderül: nemigen van mit számba vennie.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Üres

Az túlságosan egyszerű megoldás volna, hogy ha valami üres, akkor meg kell tölteni. Nem fog sikerülni, mert nincs elég ereje és kedve hozzá. A mai rohanás nyüzsi helyett inkább alaposan pihenje ki magát.  A pihenés nem csak heverészés lehet, hanem cselekvő is. Mi volna, ha már most hozzákezdene a jövőnyári utazás megtervezéséhez? Ha mást nem is, legalább az úti célt kijelölhetné. Vegyen elő térképet, könyveket, vagy az internetet és képzeletben máris indulhat!

Rák 06.22. – 07.22. – Nyugodt

Ebéd után  ajándékozzon időt magának, feküdjön le pár órára, ebből a délutáni alvásból is csak erőt meríthet. Estefelé hívja fel barátait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük