A legtöbb horoszkóp egy, egy nap, hét, hónap, év várható eseményeit próbálja előre vetíteni. Mi most arra teszünk kísérletet, hogy megmutassuk milyen vagy, mert ennek ismeretében alakíthatod is az életedet.


Kos (Március 21 – Április 19)

Aranyos. Spontán. Általában nem akarnak szembeszállni vele. Szórakoztató. Rajong a kapcsolatáért és a családja a legfontosabb a számára. Diplomatikus és szorgalmas. Nagyhangú. Szükségét érzi, hogy neki legyen igaza. Órákon keresztül képes magyarázni a saját álláspontját, ha kell vitába is száll. A legfantasztikusabb emberek közé tartozik.

Bika (Április 20 -Május 20)

Rajonganak a hosszú kapcsolatokért. A kedvesükért mindent megtesznek. A bika szerelme különleges. Harcol azért ami fontos neki. Szeret utazni, valódi világjáró. Csodálatos személyiség. Makacs. Szeretetteljes. Megbecsülik. Ha valamit el akarnak érni, azért harcolnak, a családjukért is megvívnak minden csatákat, ha szükséges! Szeretnek aludni. Egyediek. Senki nem akar velük szembeszállni. A világ legvonzóbb személyiségei.

Ikrek (Május 21- Június 20)

Aranyos. Szeretni egy ikrek jegyű személyt különleges tapasztalat. Jó hallgatóság. Értenek hozzá, hogy összezavarják a dolgokat. Szeretni valóak, nem harcos típusúak, de nem érdemes szembeszállni velük. Mindenkinek szeretnék megmondani, hogy mit csináljanak. Feledékenyek és könnyen elveszítik a dolgaikat. Szarkasztikusak, gyerekesek és olykor tolakodóak. Mindig vidámak. Beszédesek. Szeretnek sétálni. Erős emberek.

Rák (Június 21 – Július 22)

A rák szerelme egyedi. Romantikusak. A szeretni való emberek. Nagyon kreatívak, sok rák rendelkezik művészi hajlamokkal. Szeretik ha szeretik őket. Szokatlanok. Viccesek, mondhatni a rák a társaság lelke. Általában a szárnyuk alá veszik a családjukat, gondoskodóak és türelmesek. Spontán viselkednek. Nem harcos típusúak, de bárkit meggyőznek az igazukról. A szeretteik mellett kitartanak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét