Hoppál vasárnapi túltolása: a magyar focisták nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni!

Hoppál Péter fideszes képviselő, korábbi kulturális államtitkárra nem lehet panasza a főnökének, hiszen ezerrel ismétli a felülről jövő ukázt. Ahogy Orbán Viktor kiejtette a száján, hogy nem szimpatizál a futballpályán a rasszista rendőri erőszak ellen tiltakozó „térdelősdivel”, amit szerinte a rabszolgatartó országok találták ki a lelkiismeret-furdalásukat enyhítendő, seperc alatt rátromfolt egy hoppálossal.

A történelmi példa, hisz mégis “tudós emberről” van szó!

A pécsi politikus párhuzama szerint „a magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni, most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni”. Mindezt egy olyan kép megosztásával támasztotta alá, amelyen az látszik, hogy 1938-ban Berlinben a német és az angol csapat tagjai is karlendítést mutattak be, míg 1940-ben ugyanott csak a hazai csapat tagjai tették ezt, a magyar válogatott nem.

A magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni. Most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi. HAJRÁ, MAGYAROK!

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(Fotó: Cseri lászló)

 

hoppál

2 thoughts on “Hoppál vasárnapi túltolása: a magyar focisták nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.